Bseda Haftama girdim bikaç gündür ağrım oluyor ara ara adet sancısı gibi kısa sürüyor ama normalmi acaba ?
cemreninannesi67 Bseda bende de aynı cnm 30+3 deyim bende benimde kaşık ve belimde adet ağrısı gibi oluyo ama kısa sürüyo
Selmakaraduman20 Bseda alın bendende o kadar benimde şuan bile belim kopucak aynı adet sancısı ve akşamdan beri var yaa. 30+4 teyiz.
Bseda Selmakaraduman20 doktora gidecek varmı yakın zamanda acaba merak ediyorum bunlar yalancı sancı mı oluyor 🥺
EbrarBostanci-81 Normal sanırım canım ama doktora gittiğinde mutlaka söyle bizde 30+4 olduk 30.haftaya girdikten sonra üzerimde öyle bir ağırlık var ki sürekli yatıp yuvarlanasım geliyo azıcık iş yapsam kasık ve bel ağrım başlıyo eskisi gibi değilim 🥺
gulsen_57 Benimde aynı 30 + 4 kaşık ağrısı ve bel ağrısı oluyor yatamıyorum az bi iş yapsam belim kopuyor doktorum magnezyum başladı 1 aydır kullanıyorum ama yine agrım oluyor 🤷🏻♀️
Esraa12 Bende 29+4 bir iki gündür ara ara karnım ağrıyor adet sancısı gibi çok şidetli değil de ama ağrıyor kasıklarımda bişi yok bebişşin hateketleri de iyi çok şükür ama acaba neden ağrıyor 32 haftamda gidicem hastaneye inşallah
Bseda Esraa12 bende 32 de gidicem o yüzden merak ediyorum😳 bebek hareketleri çok şükür benimde düzenli sık sık hissediyorum ama ağrı yalancı sancı denilen şey mi acaba ve ne zamandan itibaren olması normal bilemedim🙄