EsrSvm nurkse Çatlatma iğnesinden sonra 5. günüm.Ama çatlamam 1 Nisan’da olduğu için 2. Günüm 🙃😅 Tam 36. Saatte çatlama sancım başladı aşağı yukarı 5 saat sürdü ağrı.Şuan erken olduğu için hiç bir belirtim yok ☺️ Senin kaçıncı gün canım ?
synpolyanna nurkse Benim 13.günğm bugün yarın normal test yapsam çıkarmı diye düşünmüyor değilim 2-3 gün önce sol kasığımda şiddetli bi iğnebatması hissettim bir kaç kez korkuttu beni onun dışınd ahiç bir şey yok.
Ozgesabuncuu nurkse benm 9.günüm gaz ve bel agrısı hafif kasık agrısı😅 gögüs hassasiyetim henüz yok senin belirtilerin ne canım
nurkse EsrSvm benim bugün 8.günüm iğneyi vurulduğu günü de sayarsak. Bitmeyen sağ kasığımda Bi ağrı var. Bide bugün mide bulantısı var 🤢
EsrSvm nurkse İğnede de HCG olduğunda dolayı bulantı yapabilir belki canım.Benim ağrım sadece 36. Saatle 41. Saatler arasında oldu.8. gün bende de aynı belirtiler olur mu bilemiyorum açıkcası.İnşaallah senin için gebelik belirtileridir bunlar ☺️ Kaç Yumurtan vardı doktor söyledi mi ?
nurkse EsrSvm inşallah canım ya ❤️ evet söyledi 3 tane vardı 2 sağda 1 solda, 17,15 ve diğeri de bunların büyüklüğünde hemen hemen dedi 2 gün sonra vur dedi biraz daha büyüsün diye. Sende kaç tane yumurta vardı
EsrSvm nurkse Solda 2 tane vardı canım 18-19 mm.Bende çok heyecanlıyım inşallah vesile olur bu tedavi bizlere ☺️
synpolyanna nurkse 2yumurtam oldu ama belirti falan yok ara ara kasık ağrısı oluyo bi kaç gün önce iğne batması oldu baya canım acıdı bi farklı o var onun dışında hiç bir şey yok kız🥺 yarın normal test yapsam çıkar mı acaba😟
synpolyanna nurkse benimadetten öncede oluyodu kasık ağrılarım ona yormıyoruö ama o iğne batması gibi bisancıyı hiçyaşamadım korkuttu beni açıkcası. Çokayakta kalma dinlen adetine kadar tutunmaya çalışıyordur belki bebiş 🤲🤲
synpolyanna nurkse adete kaç günün var benim 4 gün var normal testim var evde ondada çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum 😟
nurkse Ozgesabuncuu kasık ağrısı göğüs şişkinliği ve bel ağrısı var bende adet olacak gibiyim ama daha 8. Günüm olduğu için iğne etkisi olabilir emin olamıyorum onun için