Fatosfatos 23+3 günlük hamileyim.sag kasıgim ve bacağım aşırı ağrıyo norma mıdır ki? Olan var mıydı bu haftalarda acile gitmeli miyim
EmirAta Esra-sari ara ara olmustu canim bi sure sonra gecmisti baktin gecmio git doktora magnezyum verio
Fatosfatos Esra-sari Esra-sari siz doktora gitmiş miydiniz? Ben dün acile gittim idrarda biraz bakteri çıkmış ama antibiyotik verecek kadar dehil dedi. Ağrı hala devam ediyor.
Esra-sari EmirAta benim 2 gündür hiç geçmedi kasık ağrım zaten magnezyum kullanıyorum. Progestan kullan dedi doktorum ilk fitili kullandım İnş ağrım geçer baya rahatsız ediyo
Fatosfatos EmirAta EmirAta magnezyum kullanıyorum düşük çıkmıştı doktor ek olarak kalsiyum ekledi bumir ay önceki kontrol de
Esra-sari Fatosfatos doktorumu arayıp anlattım ben durumu. İdrarımda yanma akıntı vs yok çünkü. Progestan kullandım hemen gece şükür kasık ağrım baya hafiflemişti sabah uyandığımda
Fatosfatos Esra-sari sizin kaç haftalıkti. Bende yazdım ama endol diye bir fitil söylemiş. Birde ilişki oldu mu diye sordu ağrının gecesine olmuştu