13345m Kızlar doğumuna az kaldı boncuk ağdayla kendim ayna karşısında yapmayı düşünüyorum bez kullanmadan yapılıyor daha kolay oluyor diyorlar. Yapan oldu mu hiç
Nisanurunannesi3850 13345m 😂ben denedim olmuyor etime işledi resmen cekemedim yıkadım cıkardım bidahada yapmadim
Zehraaa98 13345m canım kuafore git en iyisi evde ugrasma kendın derın falan soyulur kan toplar cok uğraşınca bıraz acıyor kuaforde ama yapacak bır sey yok
Rabiiakaradas 13345m normal ağda miss🙄 boncuk ağda tam bir baş belası normal ağdadan daha cok ağrı yapıyor
mervetari4 13345m Bende yapım diye düşündüm doğumda yaklaşıyor artk ama kendim alamam heralde çünkü ayna karşısında bile olsak eğilme ister ben mecbur kuaföre gitcem 50 tl olmuş 🙄🙄
Gulcan06 13345m canım boncuk ağda yerine kalıp agfalar var oda makinede eriyor daha çok gidiyor aynı boncuk gibi
Ruveydakkk 13345m Valla ben boncuk ağdayla yapıyorum çokta memnunum tek tavsiyem sizlere iyi bi marka olsun ve küçük küçük sürüp öyle çekin hem daha az can yakıyo hemde yapışma ihtimali olmuyor
Baloncuk41 Makinasinimi alicaksin ben cezveyle yapiyodum ama biyik icin falan orası icin onunla ugrasilmaz cok cabuk soguyo!
Buketkucuk 13345m ben o boncuk ağdayı beceremiyorum normal ağdadan daha çok yakıyor canımı Allah belasını versin😄