Kaderimm An itibariyle uygulamya göre son 99olduk 🤲 1 haftadir gece gündüz yerinde durmayan bı kizimizi bekliyoruz . Bazen canımı çok yakıyor ama rabbim keskese tattirsin bu duyguyu 🥰 Şuan bile kıpır kıpır durmayada niyeti yok sanırım 🤲🥰
Miumiu Kaderimm Biz de an itibariyle 99 olduk yaa🐣 Hep derdim şafaklar karanlıkk ikili basamakları görebilecek miyim diye 🥺 Zaman öyle çabuk geçiyor kii🙏🏻💙
Kaderimm Minnosannem12 Ay ne güzel keşke gözümü açsam kapasam sona gelmiş olsam diyorum 🥰 sağlıcakla gelsin🤲
momsboys Kaderimm bende daha gecenlerde 99 postu actım birde baktım 84 kaldı valla çok hızlı gecti şaştım
Kaderimm momsboys 🥰🥰 bana geçmiyor zamam ya kızım var 6yasindanoda sürekli soruyor ne zman gelcek hadi gelsin 🙈
momsboys Kaderimm benimde oglum anne kaç gün kaldı anne bugun ne meyvesi oldu ne zaman gelir tombiş olurmu sevimli olurmu sürekli bi heyecen. Eşim diyor neden bu kadar uzun sürüyor 38. haftada dogar inşallah diyo😅 banada hiç gecmedi zaman aslında çok zor bir gebelik benimki bulantı kusma hiç bitmedi ama son 2 hafta hızlı geçti anlamadım