elifkrc 2 gündür canımı çok acıtmaya başladı hareketleriyle ve hep bi noktaya baskı yapıyo dönüyo dolasıyo aynı nokto sizce neden yada sertleşme toplanma dedikleri bu mu
melikeyldrm_54 elifkrc bende 34üm ağrı batma başladı hareketleri canımı acıtıyo sanki sığmıyo artık içime bide benimki biraz kilolu iyice ağırlaştım
Mercimekmom elifkrc sorma çok canım acıyor acıdı oğlum diyorum duruyor 😂 34 haftalığım bende kemiklerimi kıracak bu gidişle hele kaburgamı
Smyy00 elifkrc bende 35 im benim 2 haftadır yaklaşık bayağı canını acıtıyor hele bazen ayağıyla kaburgama bastırıyor bazen dediğim sık sık sürekli yani o kadar ağrıyor ki ağlıcak gibi oluyorum ama dayanıcaz artık 😊
Sidal melikeyldrm_54 yalnız değilsin canım benim ki de iri bir bebek nasıl çıkıcak bilmiyorum çok gerginim son günlerdir doktorum diyet diyet diye başımın etini yedi yapuyorum yapmaya çalışıyorum 3 kilo verdim ama bebek hala 2 hafta ileride gidiyo ben napıyım yani Of üşengeç oldum iyice yemek yiyesim bile olmuyo 😭😭😭😭
YNB Bende 33 haftaligim ama bebek 35 haftalik gpgus altim batiyor karnimda sertlesior ara ara belimde ince agrilarim varr
mucizemm_3 elifkrc bende aynı durumdayım mideme çok baskı yapıyor.. kemikleri bildiğiniz elime geliyor bide bende aşırı gaz problemi olmaya başladı sancıdan ölüyorum
YNB mucizemm_3 gaz agrisi bendede var ve ben cit cit bebek hareketlendikce ses duyuyorum :) mideme vuruyor sanırım reflum var :( az kaldi herhlde doguma diorm
Smyy00 Sidal benimde doktorum demişti Bi kadına o kadar kilo alma kilo alma diye baskı yapmışım ki kadın sadece 6 kilo aldı gebelik boyunca ve 4,5 kilo bebek doğdu gene de diyor, bebeğin büyüyeceği varsa her türlü büyüyor 😊
Sidal Smyy00 yaa değil mi. Kesinlikle bu hafta kesin 1 2 kilo daha aldım iştahım baya açıldı hep açlık hissediyorum 😂