Denizz123 bsrshn1215 En zorlu işlerden biride sizin sanırım rabbim kolaylık versin 🙏🏻♥️ İnşallah bende bu şekilde dayanıklı bir hamilelik geçiririm eğer varsa 🥰
bsrsll Denizz123 valla 7. Aydan sonra yani 30. Haftadan sonra falan ayakta durulmuyor fazla masa başı iş bile zorlaşıyor bence
Denizz123 bsrsll Tabi o kadar ağırlaştıktan sonra zaten çalışmaya direnmeye gerek yok ben en az bir 6 ay çalışayım bana yeter diye düşünüyordum hep ☺️
Denizz123 Mrcmkann Aa çok güzel teşekkür ederim motive oldum 🥰 Çok istiyorum çalışmaya devam edebilmeyi demek ki imkansz değilmiş ☺️ Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🙏🏻
AycanAycan19 Denizz123 7.5 aylik hamileyim lokantamiz var enerjik bi sekilde saga sola kosarak calisabiliyorumm aslinda bunun benim icin iyi olcani dusunerek calisiyorum hareket iyidir diyolar ya
Ayten25- Denizz123 30 haftama kadar avmde satış danışmanı olarak çalıştım bebeğe yada bana bir zararı olmadı çok şükür sadece yoruluyosunuz bel ağrısı vs 😊
Denizz123 Ayten25- O kadarıda normal tabi teşekkür ederim bunları duymak beni mutlu ediyor 🥰 Daha gebeliğim bile net değilken ciddi ciddi iş derdine düşmüştüm 😄 Bu arada günde kaç saat, haftada kaç gün çalışıyordunuz?
Ayten25- Denizz123 haftanın 6 günü 8 saat ayakta sadece 1 saat molayla çalıştım 😊 Git gel yolu saymıyorum bile
HaticeeKubraa Ayten25- 26 . haftaya kadar mağazada çalıştım hemde lcw de yani çok yoğun bir tempoda 7 buçuk saat haftanın 6 günü çalıştım Allah a şükür hiç sorunum olmadı son zamanlar zorlandım izne çıktım bu hafta itibariyle de.
Denizz123 Ayten25- Maşallah baya tempolu çalışmışsınız. Teşekkür ederim bilgiler için gerçekten motive oldum 🥰
Denizz123 HaticeeKubraa Ne güzel ya çok teşekkür ederim cevabınız için 🥰 Sağ salim bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah 🌸🙏🏻
Ayten25- Denizz123 bir sorun olmaz korkmayın sadece eğilmenize kalkmanıza ilk başta dikkat edin okadar 😊🙏🏼