derya_diyebiri Arkadaşlar 14+6 haftalık hamileyim.migrenim var .normalde de baş ağrılarım ağır geçer ama hamileyken katlanmak daha zor oluyor.parol yeterli gelmiyor .😔Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Geçmesi için ne yapıyorsunuz ? 😔
melikeyldrm_54 derya_diyebiri Hastaneye gidip parolun serumunu taktırıyorum bittiği anda geçmiş oluyo bence hiç çekme cnm acile git
Adalet-22 derya_diyebiri bende aynı durumdayım. devletin karşılamadığı bi magnezyum var dozu biraz yüksek dr um onu önermişti rahatlatıyor biraz parol falan kar etmiyor bana. Dr danışın parol kullanmayın sürekli bence
13072019 derya_diyebiri ilk haftalardan 4 . Aya kadar başım öyle bir ağrıyordu ki başımda tümör filn var diye düşünüyordum artık hergün kesintisiz ve parol vs dediğin gibi kar etmiyordu göz tansiyonumdan şüphelendi doktorum gözlük vs aldım da hafifledi biraz
derya_diyebiri Adalet-22 belki geçer diye herşeyi denedikten sonra en son çare olarak içiyorum o da zaten fayda etmiyor. Tamamdır doktoruma soracağım teşekkürler ☺️
13072019 derya_diyebiri inşallah geçer yaa ben kendimi hatırladım şuan çok berbat bir durum seni çok iyi anlıyorum ama kendini motive et psikolojik olarak