Belgin34 yani öyle duydum bir kaç doktordan fitoterapi ile ilgilenen kadın doğumcu bulmak lazımmış ben ankarada bir kaç tane buldum fiyatlar biraz pahalı ama dedğimiz gibi probiyotikler özel hastane vs ben çok rahat sadece hamilelik döneminde 10.000 harcadım abartmadan söylüyorum. O amelyatlar araştırdığım kadarıyla 5 7 civarıymış. Daraltma veya labioplasti(vajinal dudak estetiği) mantarı ya da idrar yolu enfeksiyonlarını engelliyormuş. Öyle yazıyor bunla ilgili 3-5 doktor buldum detayları araştırmanız için insta sayfalarına bir bakın isterseniz. Ben sürekli bakıyorum hikayelerine hastalarına falan baya memnun insanlar. Dr. Gokcenerdoğan, opdr sibelorcan, dr süleymaneserdağ, dr esracabukcömert. Drebruzülfikaroğlu Birde ank ve ist olarak hera klinik varmış. Ben bunların hepsine instadan yazdım sağolsun geri dönüyorlar. Dedim doğumdan ne kadar sonra geri geleyim ortalama 3 ay gibi bir cevap aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sizde bir sayfalarına bakın isterseniz. Hem konuyu öğrenmiş olursunuz. Ben ilk duydugumda mesela çok şaşırmıştım. Boyle birşey oldugunu bile bilmiyordum. Oralardan okutsunuz dediğim gibi. Çok çok geçmiş olsun inşallah şifa buluruz kısa zamanda.