ozlemak42 Rsvkgedk filesini aldım ama yalniz yıkayamadim hiç uzerine koyupta ve etrafi çok islattik onunla yatağını denemedim ama fileden iyidir bence
Purpura26 Rsvkgedk Bende kararsızım ya e bebekte sünger gördüm içine koyuluyor. Sanki onda tek başıma daha rahat yıkarım filede düşcek gibi geliyor bilemedim https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-yumusak-bebek-banyo-kuvet-sungeri-p-sev-159-s
Mutiess Rsvkgedk civilden aldım bende içi köpüklü küvetin içine oturtuyorsun su döküldükçe o içindekiler şişiyor bebeğin şeklini de alıyor rahat yıkanıyor 🙏🏻
MomHero2 Rsvkgedk ben file kullandım rahatlık oluyor ama süngerler daha kullanışlı kayma sorunu yok ve sünger suyu çektiği için erken soğumuyor su bebek te çıkana kadar sıcak suda olmuş oluyor üşütmemek açısından sünger daha kullanışlı
Elifemirhan Rsvkgedk Bende almıştım filesi var içinde köpük var çok kullanışlı o olmasa belki bebeği rahat yıkayamazdım ilk zamanlarda takarak kullandım sonrasında direk kovasının içine koydum bebek soğuğu almasın diye şimdi ikinciye hamileyim onda da aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum
Baloncuk41 File kiriliyo sap kisimlarindan icinden kopukler dokuluyo falan kullandim ama bebek buyudukce kullanamadim sunger kulllanmistim oda kullanisli ama banyo bebek yatagi gördüm o daha cok hosuma gitti
aannepandaa Rsvkgedk file almaya gittim sonra süngerlerden aldım.file havada kalıyor su döktükçe çocuk açıkta kalıyor ama sünger suyun içinde üşümez diye düşündüm.
Purpura26 aannepandaa Sitesinden baktım da 2 marka var ikisi de 35 tl yazıyor canım bizim burda mağazası yok
Z-asena Rsvkgedk bi tanidigim bebegnu yikarken filenin yirtildigini soyledi bende kuvet icine konulan sungerlerden var ondan aldim.
ikiponcik_annesi Rsvkgedk valla ne filesini alıcam ne süngerini annemden gördüğüm gibi koyucam evdeki normal havlulardan bebeğide yatırıcam üstüne misler gibi yıkayıp çıkarıcam ben 🥰