Omerhatice Hilalibrahimkartalms16 27. Haftaya geldim hiç çatlagım yok oglumdada basenlerimin yanında 2 3 yerden çatlak var beli olmuyor zaten ama goguslerim çok catladi uçları heleki sol göğsüm kaşın kasin bitti artk iki gebeligimdede o göğsüm deli gibi çatladı valla 🤐
Merveee34 Hilalibrahimkartalms16 ben 3 doğum yaptım hiç çatlağım yok .bol bol nemlendirmek çok önemli . Aslında cilt yapısı da çok önemli normalde de benim cildim yağlıdır .kuru Cildi olanlar çatlamaya maalesef daha elverişli oluyor 😞
Hilalibrahimkartalms16 GFOK21 bende 24 hafta 3 günlüğüm hiç catlagim kaç kilosun peki bu arada benim ilk hamileligim 50 kiloyla hamile kaldım şuanda 61 kiloyum
GFOK21 Hilalibrahimkartalms16 hiç. Tartılmsdım ya 30. Haftama girmek üzereyim ama 80 mi geçmişimidir rahat bide çatlak bizde genetik
Hilalibrahimkartalms16 Omerhatice göğüs ucu kremi alsaydın keşke ben öyle yapıyorum 30 .haftadan önce sürülmesi gerekiyormuş
Omerhatice Hilalibrahimkartalms16 bende pazartesi alicam baslaicam canm oğlumda bilmedim emzirdikyen sonra basladim ağlamaktan mahvoldum resmen acisindan simdi bunda hemen baslicam inşallah o acıyı çekmek istemiyorum valla 🤦♀️