damlaaltinay Kızlar 30 haftalık hamileyim. emzirme sütyeni alacağım hamile kalmadan önce 75 takıyordum, şimdi ne almalıyım bilmiyorum 🤷♀️ 80 mi 85 mi olur anlayamıyorum kolay bir yolu varmıdır
esraizmirli damlaaltinay e bebekten aldım 80 aldım normalde 75 takıyorum ama 80den başlıyordu 80 aldım
paradiseeeeee damlaaltinay bende 75 takıyordum ki göğüslerim çok şişti genede 80 aldım çünkü bi zaman sonra o göğüsler de küçülecek 85 baya büyük olur ama iyiki almışım şimdi bile yakıyorum oh bi rahat bi rahat
Denizgillerrr damlaaltinay büyük gelsede sıkıntı olmuyo daha rahat hatta küçük gelmesinden iyidir, bi de e bebekin emzirme bedeninin kalıpları küçük
esraizmirli damlaaltinay 60a aldım ama kaplı aldım göğüs ucu belli olmasın diye normal südyen gibi yani içiboş dolgusuz valla denemedim ama olur herhalde 😀
damlaaltinay esraizmirli kuzum hamile kaldıktan sonra rahat edemiyorum kaplılar ile göğüs ortalarım hep yara oldu 🥲 o yüzden kapsız alacağım
esraizmirli damlaaltinay kapsızda çok sporcu atleti gibi sürekli ucuna göğüs pedi koymak lazım dışarı çıkılmaz yani diye tercih etmedim ben valla tabiki sen daha iyi bilirsin gidip bakabilirsen daha net karar verirsin ☺️