Beyza_10 dogum yapmaya gun sayan herkes bu ikilende kaliyor bence 😅 bende boyle bir post acmistim birde cevreme heo sormustum canim. Hic ameliyat olmamis biri olarak ikisinden de korkuyordum ama sunu ogrendim ki. Genel aneZtezi de uyanmak zormus ve uyaninca feci agrilarin oluyormus. Birde sen uyanana kadar beebginden ayri kaliyormussun. Zaten ozelde dogum yaptim ben ama doktorumda hic genel istermisin diye sormadi bildigim kadariyla su an genel yapmiyorlar. Sadece dogumda tansiyonun falan ciksrsa aglama krizi falan olursa sakinlestirici veriyorlar
spinale de gelirsek 3bucuk ay once oldum. HARİKA. Hastaneden doktordan ameliyahaneden dogumdan korkan biri olarak soyluyorum cidden cok iyiydi. Aneztezi uzmanima bana sakinlestirici verin benim sekerim cikar tansiyonum ciksr falan demistim 😅 oda cikarsa yapariz ama simdi hic gerek yok demisti.ve dogum bitti benim gram tansiyonum bile yukselmemis. Gulmustu bana dogum bitince hatta 😅 yani bilmiyorum o ani yasamak beni cok korkutuyordu ama yasadigim zaman anladim ki en guzel en mucizevi an 🙏 yine dogursam yine spinal isterim