Gamzedrsun Kızlar benim en son adet tarihim 2 Şubat şuan uygulamada 8 hafta görülüyor Ama ultrason da 6+1 gün olarak bunun sebebi nedir acaba anlayamadım ben şuan tam olarak kaç haftalık oluyorum 🧐
Arifcaninannesi Gamzedrsun cnm benimkide oyleydi 12 haftadan sonra haftasiyla uyumlu oluyor henimde oyledi ama sen adet tarihini baz al
derindemir Gamzedrsun geç döllenme olmuştur.bebeğe ya da size zararı olan bir şey değil.kesenin boyutunu yani 6+1 i referans almalısınız.benimde mesela 5 gün gerideydi keseye göre.haftaya giidcem tekrar bakalım ne çıkcak haftası
Sibel54 Gamzedrsun gec dollenme olmuş canım benımde öle 1 hafta geride adet tarıhime göre önemli degıl korkma
Gamzedrsun Sibel54 Geçen hafta çarşamba gittim kalp atışı alttan muayene ile duyulmadı 6+1 gün doktorum Haftaya çağırdı tekrar çok olumsuz gibi konuştu duyulmamasını Sizce normal değil mi kimisinin geç duyuluyor Çok moralimi bozdu
Sibel54 Gamzedrsun merak etme içini ferah tut ılk hamılelıgımde 8de haftada duyuldu kalp atısı 8 haftaya kadar duyulmaması normal