nazliakdag35 Kızlar şuan 21 haftalık hamileyim ve detayli ultrason için randevu bulamıyorum özeldeki tarihler hep ileri tarih 24. Haftamı geçmis oluyor devlette ise hiç randevu görunmuyor bile napıcam bilmiyorum girmesem bir sıkıntı olur mu ?
Zahide15_ nazliakdag35 bence girmelisin önemli çünkü . Özelde bulamıyosan yakınında tıp merkezi yada görüntüleme merkezi gibi bi yer varsa mutla oraya git . Bendede aynısı oldu bulamadım tıp merkezine gittim hem daha uygun oluyo
nazliakdag35 irorkay izmirin , torbalı ilçesindeyim burada devlet hastanesinde zaten yok özeli aradım oda en yakın 30 nisana verebileceklerini soylediler o zamana benim haftalar geciyor suan beklemedeyim
nazliakdag35 Emsare kaç yeri aradım ama çok yoğun çalıstıklarını en erken tarihleride benim haftalarim gecmis oluyor
Mne_Serra nazliakdag35 detaylı ultrason da telefonla randevu alanlar genelde riskli gebeler oluyor hastane üzerinden gıdıp normal sıra alarak muayene oluyorsunuz sonra onlar haftanıza göre sizi cagırıyor randevuyu kendılerı olusturup. Ben manisa şehir hastanesınde yaptrdım telefonla randevu aldım gıdınce doktor böyle söyledi 5 dk baktı kendı 20 gün sonraya randevu olusturdu bulundugn sehirdekı hastaneye sor bı canım sende.
nazliakdag35 Mne_Serra bulundugum yerdeki hastanede detayli ultrason yok ama merkezdeki hastaneye randevu aldim normal randevu insallah araya bir yere sıkıstırırlar beni
Mne_Serra nazliakdag35 hangı hastaneye aldın canım izmirde suan cogu hastane yapmıyor bende izmirde oturuyorm normalde ınsallah araya alırlarda yaptıra bılırsın🙏🏻