minnakveannesii 10+3 haftalık hamileyim troid hastasıyım günde 1 probcil kullanıyodum bugün doktorum 3 e çıkarmamı söyledi bu durumda olan var mı bu ilacın çok önerilmediği de söyleniyor
Zeynep0332 minnakveannesii bende 10 yıldır guatr hastasıyım..ne ilacı o peki hiç duymadım..ben ilk 3 ay diafol içtim..şimdi I mom içiyorum..
Deletedmom_5 minnakveannesii Ben 6 senedir tiroid hapı iciyorum eutrox icerim hep neden o ilaç birde dozu fazla. Eutrox yazsa en azindan günde 1 tanesi yeter
Sinem1234 minnakveannesii 9 haftalık hamileyim hipotiroidi hastasıyım eutroxy 50 mg kullanıyorum bebeğin beyin gelişimi için ilacı kullanmak şart dozu endokrin doktoru ayarlıyor ya da dahiliye uzmanı 🤗
minnakveannesii Zeynep0332 troidleriniz hızlı mı çalışıyor yavaş mı benimki hızlı hiper olarak geçiyor. Probcil troid ilacı
Zeynep0332 minnakveannesii hipotiroit hastasıyım cnm bende haşhimatoya dönüştü ..ama hiperin yan etkilerini yaşıyorum..mesela kilo alamama gibi..euthyrox içiyorum ben yıllardır hiç değiştirmedim..sadece ayda 1 doz ayarı yapılıyor..👍
minnakveannesii Zeynep0332 ben hiperdim zayıfladım baya ama daha sonra ilaçla 12 kg aldım yaklaşık 3 ay da