Nurce Hanımlar ;etrafımda sezaryen sonucu sütün hemen gelmeyeceğini normal doğumda ise bebeğin doğumuyla geleceği söyleniyor..yaşayan bilen var mıdır bu konunun gerçekliğini??🤔 ne yapmak lazım doğruysa 🙏🏻
Gzmktkl Nurce 13gün oldu doğum yapalı (Sezeryan). Sütüm çok az geldi başta. Son iki gündür daha aktif halde.. Biraz da bebekle alakalı sanırım ne kadar emerse süt az gelse de o kadar çabuk süt kanalların açılıyor. Umarım soruna yardımcı olmuştur😊
Edayekta Ben ilk bebegimi 5 yil once sezeeyanla.dogum yaptim.36. Hafyada yaklasik.uc gun icinde tam.anlamiyla geldi.sutum
Furkan35 Edayekta peki 3 gün boyunca nasıl beslediniz bebeğinİzi? Mama verdiyseniz daha sonra sütü kabul edebildi mi? Ya da biberona alıştıktan sonra
Edayekta Furkan35 evet zaten ben odaya gelmeden mamayi.aldirmislar bile bebek sarilik.olasin diye hemen basliyorlar ara ara da zaten denedik.uc gun boyunca sonrada kendiligden aldi memeyi azicik skinti cekiliyor.ama ac kalmasindan iyidir ...
Edayekta Edayekta bide asla almiyo diye emzirmekten vazgecmemek lazim gogsumun ucuda yoktu yinede cekeceke verdik yara falanda olsa emzirmekten vazgecmeyin
Xrem Hamile olmayan kadınlar bile çok istediklerinde sütleri gelirmiş ve pskolojik olarak insanlar etkiliyolarmış gelmiyo sezeryanda diye eğitimde ebeler böyle söylemişti bana. Hamileyken bile sızlayıp akıyo sütlerimiz. Bana kağıt verdiler sağlık ocağında kendini emzirmeye şimdiden alıştır sezeryan bile olsa hemen gelir demişti. Ama başıma gelmeden bilemem tabi ☺️
EfeEnesEcrin İlk doğumum da sezeryandı ben odaya geldikten 20 dk sonra emzirdim mamayada gerek kalmadı bakalım şimdi nolcak bende merak ediyorum ama kesin sezeryan sonrası geç gelir diye bi tanı yok kişiden kişiye göre de değişir bence
EbruBeyazt Valla alakası yok ben sezeryan oldum sütüm hemen geldi hemde bol bol çok şükür... o bünyeyle alakalı ama ben sancımı çekip girdim sezeryana normal doğumu denedik olmadı bir hemşire sancının sütü gwtirdiğini söyledi ama bilemiyorum ne kadar doğru planlı sancısız girip sütü gelende var normal doğum yappı sütü geç gelende bence hormonlarla ilgili ama normal doğumun süt hormonlarını çalıştıedığıda bi gerçek :)
snmblg Sezeryandan sonra odama geldim ve hemen emzirmeye basladim gayette coktu sütüm..doyuruculugunun artmasi 3 gun sürdü..3 gun gunde 4 kere mama takviyesi yaptim..4.gunden 21 aylik olana kdr da gayet guzel emzirdim..sizin yapinizla ce bebeginizin emmesiyle alakali sut durumu..bu tarz seylere kualk asip moralinizi bozmayın..her gece bebeginizi emzirdoginizi hayal ederek uyuyun..com ise yarıyor 😘
Elizz B3bek emmese bile yani süt gelmese bile bebeği memede bırakın emzik gibi çeksin süt kanalları aktiflesir daha çabuk gelir..