Minnakhamis Kızlar 32 oldum kasıklarımda bir kaç gündür ara ara ağrım oluyor bu durum sizdede var mı ?
Su123 Minnakhamis 33 haftalığım vajinadamda ağrı var acayip idarrımı yaparken sona doğru bir sancı neden olur anlamadım
Bsmlh Minnakhamis 33 haftadayım bende de var ama sancı çıktı bende adalat ile durdurdular bel agrısı var bide enfeksiyon çıktı🙈
Hanife_ikranuR Minnakhamis bende 31+2 günlük olduk huzursuz bacak sendromu yaşıyorum yatakta dönerken oturup kalkarken bacaklarım çok ağrıyor varisler çoğaldı bı yandan bel kasik ağrısı oluyor
Sevdeeee Bendede bugün bi nefes darlığı basladı ya bebekde aşağıda halbukii 🤷🏼♀️ Ayyy korona olmuş olmiim
YNB Sevdeeee diyaframa baskı yapıyordur 🤭 benimde yeni basladi nefes daeligi 2 kelime konusunca kesiliyor. Coronayi tek belirtiyle duaunme cnim Allahim korusun
Minnakhamis Canserr ay iyi bari rahatladım 😀 ya birde 29 da nst de sancım çıkınca her şeye panik oluyorum 🤦🏻♀️ yarın kontrolüm vardı sokağa çıkma yasağı çıktı 😞
Minnakhamis Bsmlh adalat ne canım ? 29 da bendede sancı çıktı 2 gün yattım şimdi bile ufak ufak çıkıyor sancılarım ben hissetmiyorum ama 🤷🏻♀️ ve enfeksiyonumda var 🥴
Minnakhamis NilayRuya evet sıkıntı olmaz aslında ama doktor kapalı canım özel muayenehane bi kere aramıştık yasak zamanı çalışmıyoruz demişlerdi 🤷🏻♀️
Bsmlh Minnakhamis adalat bir ilaç canım tansıyonada verılır sancı çıkamasa durdurmak için benım tansiyonum iyi fakat sancı çıkınca başlattı bu ilacı
Hayalhira Bsmlh bnmde 26 da sancım çıktı yarın 30 biticek hala kullanıyorum onu içmediğimde sancım başlıyor
Minnakhamis Bsmlh sorma bende bi kutu antibiyotik bitirdim yine şikayetlerim devam etti 🥴 yeniden antibiyotik verdi bakalım inşallah geçer
Bsmlh Minnakhamis evet bana onu vercektı dedi ecz bulunmayabılıyor bunu al bulunuyormu ecz sorayım bende druma