Bebegimibekliyorum İkiz kızlara hamileyim inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağıma alırım 🤲 İsim konusu çok önemli yaşamış sahabe hanımlardan olsun istiyorum ama farklı olsun istiyorum 😔🙈 önerebilceğiniz isimler var mı ☺️
SerdarTemel Bebegimibekliyorum ben hifa ismini çok seviyorum hatta youtube de videosu da var ben dinlediğim de çok etkilenmiştim istersen bi dinle hifa hatun diye geçiyo
ZeHRAa Bebegimibekliyorum evra ve Afra sahabe isimleri bunlar cnm bende ikiz gebeyim 32 haftalik bi kız bi erkek bizde hala isim.bulamadık 😢
Makbuss Fatmasp miray kizimin ismi cok begeniyorm ikinci kizimda merve Rabbim hayrli omur vrsn evltrmiza
Bebegimibekliyorum Fatmasp Afra isterim de eşim pek kabul etmez sanırım onu gerçi bi eşim değil çevremede değişik gelebilir ☺️
Defnenil Canım tebrikler benimde kızlarım olacak ikiz ben defne ve nil koyacagım 🤩 kaçıncı haftandasın sen ?
Enesefe Ela eda yada eda ile ada ayy ne güzel bende çok istemiştim ikizlerim olsun diye ama rabbim tek verdi kızım olacak allah kucağiniza almayı nasip etsin
Bebegimibekliyorum Enesefe olsun canım vermiş ne güzel Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah hayırlı evlatlarımız olsun 🤲
OzlEmrah Benimkiler biri kız biri erkek Bulut ve Beste olacak isimleri. İnşallah sizinkilerde sağlıkla gelir bizim az kaldı darısı size 🙏😍 Sahabe ve dini isimler sormuşsunuz çoğu kişi normal isimler söylemiş size 😅 En mantıklısı eşinizle karar vermeniz 🤗
Bebegimibekliyorum OzlEmrah ben kağıda yazıcam hoşuma gidenleri içinden seçicez ☺️ Evet canım biraz öyle oldu ama anlamı güzel olduktan sonra öyle koyarız artık inşallah ☺️