Pinaryrr67 Doğumu ne hızlandırır kızlar 40 haftalık olduk hala gelmiyor çok stres yapmay başladım 😟 geç doğum yapanlar Bilgi verirmi 😬
Dilara_guess Pinaryrr67 canım bol bol hurma yiyebilirsin, biraz merdiven çıkabilirsin, ilişkiye girmek ve sıcak duş almak bunların çok etkisi oluyormuş😊
NurrA 39+1im özellikle şu çevre baskısı beni çok geriyor her çalan telefon daha doğuramadın mı denmiyor mu deliriyorum 🤦
Pinaryrr67 Dilara_guess hurma yiyorum bol bol ikinci çocuğum ilk defa bu kadar bekledim insan stres yapıyor 😬😬
Ssvvcc Dilara_guess 39+2 olduk hepsini yapıyorum günlük ortalama 7 bin adım atıyorum ama şimdilik hiçbirşey yok 🤷🏻♀️
NurrA Pinaryrr67 Bazıları bilinçli yapıyor gibi geliyor çünkü 9 ay aramayan insanlar arayıp da hala doğuramadın mı diyor 🙄 yok doğurmuyorum ben içimde tutuyorum hey Allahım
Mbuse Deryaercin günlerimiz aynı ve herkes inatla arayıp daha doğurmadın mı diyor 🤯 istesem içerde tutabilcem sanki çocuğu 😅
NurrA Benim doktorumda günde 20 squat 1 saat yürüyüş 7 hurma haftada 3 gün cinsel ilişki önerdi bu arada 🤗
Mbuse Deryaercin bende de biraz var. Belden gelmesi ve düzenli olup giderek şiddetlenmesi lazımmış 😓 bi de benimki daha çok hareketlendi sizde de var mı öyle bi durum