Bebegimibeklerken__ Kızlar böyle bişey başına gelen var mı? Normalde hiç olmadım bi baktım basurum çıkmış şok oldum. Öyle acılı baharatlı bişey de yemedim ki yesem bile lavaboda sadece zorlanırdım. Annem fitil vereyim dedi ama kullanmakta da kararsız kaldım? Napsam doktora mı gitsem
Merviss Bebegimibeklerken__ canim mutlaka doktora git. Sakin fitil filan kullanma sen hamilesin. Hakiki zeytin yagina ekmek ban ye her sabah ac karnina 5 6 banak yersen yumusatir. Birde kantoron yagi al ve basuruna sur.
MbsN Bebegimibeklerken__ benimde basima hic gelmemisti hamilelikte oldu agrim hep vardi dus ederken fark etim bende 🙄 Ne yapicam bilmiyorum birine danismayada utaniyorum sahsen
Hanif Bebegimibeklerken__ hamilelikte olabiliyormuş canım. Kabızlık çok yaşadıysan tetiklemiş olabilir.
Bebegimibeklerken__ Merviss tamam canım teşekkür ederim şerbet iyi gelirmiş içicem şimdi. Ayaklarım yanıyo diye çok çıplak yere bastım bu ara ondan da olabilir
NaimeYilmaz Bebegimibeklerken__ adı ne fitilin? Bana kadın dogumcum proctolog’un hem fitilini hem kremını verdi 2 kutuda hap.. Anca duzelmeye başladı ama 2haftadır var hala 😔 en azından acısı kanaması gectı
Bebegimibeklerken__ NaimeYilmaz bilmiyorum ki annemden almadım henüz 😔 yaa bi de kanıyo mu çok kötü 😭
NaimeYilmaz Bebegimibeklerken__ kabız olma olursanda ıkınma sakın katı beslenme 3 gün ne yattm ne oturdm o aşamaya gelmek ıstemezsn baktn cok zorlanıorsun 1 bardak ılık suya 1 kasık zeytınyagı ekleyıp ıceblrsn 🌸
Bebegimibeklerken__ MbsN utanılacak bişey yok bunda hepimizin başına gelebiliyor benim ilk defa geldi mesela çok tecrübesizim 😊