Hazal12 Kızlar ferrum ilacını aldım fakat üzerine kahvaltıyla birlikte yada kahvaltıdan sonra süt ve süt ürünleriyle tüketmeyiniz yazıyor. 31+5 haftadayım. Kimisi de aç karnına diyor bilemedim 🤷♀️
gulin-35 Hazal12 ac karnına ıcıyorum genelde sabah lavobaya kalktıgımda ıcıyor yatıyorum uyanıncaya kadar zamanda gecmıs oluyor emılımı azalıyormus kahvaltıyla olunca
Derya1503 Hazal12 sabah aç karnına kahvaltıdan 1-2 saat önce alınıyor süt ve süt ürünleri tüketilmemeli
Nilaylks Hazal12 başka bi kan ilacını tok karnına içiyordum bende etki etmedi Sonra ferrumu aç karnına iç dedi doktorum aç içiyorum
Hazal12 Derya1503 bende öyle biliyorum çünkü kahvaltıda süt ürünleri tüketiyoruz peynir vs. Aç karnına alacağım teşekkür ederim 🌸🙏
zeytinkiz Hazal12 ben hamilelikten önce kullandım doktorum kahvaltıdan yarım saat sonra tok içeceksin demişti 4 ay kullandım. Hamilelikde gerek görülmedi kan değerim 4 ayda 7 den 15 e cıkmıstı. 🤭
Mervensn1 Hazal12 onu doktorunuz beliyor tayinciyiz bi süre başka doktor tok karnına al sabah akşam dedi kendi memleketime geldim buradaki doktorum da sabah aç akşam tok karnına al dedi
1Anne2Bebek1Kopek Hazal12 demir ilacini kalsiyumla tuketrseniz bi ise yaramaz ogun oncesi ve sonrasi 1 saat olsun arada ben sabah kalktigim da bol. Suyla içiyorm sonra kahvalti yapiyorum