metehaninannesiii Happymother3 ben lansinoh aldım ucu meme ucuna benziyor dediler gerçekten de öyle birde gaz yapmayı önlüyormus sanirim
Ikincibebis Happymother3 bende ilk bebeğime lansinoh kullandım sağma pompasını kullanıyordum biberon içinde vardi hem gaz yapmıyor hemde anne memesine yakın olduğu icin anne memesini bırakmıyor cok memnun kaldim bu bebeğime de lansinoh alacam
Happymother3 metehaninannesiii 1 adet mı aldınız uc degısıklogı oluyomuş sanırım bıde kucuk mu huyuk mu
BurcuLice Happymother3 philips avent var ilerleyen zamanlar için doğum sonrası için lansinoh biberon aldım bende
harece Wee nin cam olanını almış kayınvalidem biberon çokta veresim yok ama su için ilerde avent yada tomme tippe düşünüyorum
metehaninannesiii Happymother3 ben 2 tane aldım 3 çeşit var en büyük orta küçük şeklinde ben en büyük ve küçük aldım aynen değiştirilmesi lazım ama sürekli değiştirmen gerek yok
kedidirokedi Happymother3 mimijumi aldım lansinoh süt sağma makinesinin içindende çıktı birde avent cam olandan almayı düşünüyorum