melty Kızlar uzun zamandır ilaç kullanmama rağmen normale dönmüyor , neler yiyebilirim düzelmesi için bir fikri olan var mı??
tugbao melty canim doktorundan ferrum igne iste. vurulurken cok yakiyor. ama emin ol en etkilisi. benim de ise yaramiyordu ilac. bu sekilde yukseldi degerlerim 😊
Esrelf meltyilaç kullandığınız halde düzelmiyorsa ilaçların bağırsaktan emilimi ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Siz besinlerle desteklemeye çalışsanızda düzelmez. iğne formunu isteyin doktordan.
Ekvatoral GFOK21 İlacı ne zaman nasıl alıyorsunuz ? Pekmezin içine limon sıkıp içebilirsiniz. Bir çay bardağı ılık suyun içine iki tatlı kaşığı pekmez yarım limonu sıkın. Bende kan ilacını portakal ile alıyorum. Doktorum dedi. Üzüm ile çay içmeyin. Hatta çay içiyorsanız olabildiğince azaltın.
GFOK21 Ekvatoral pekmezin içine limon sıkılıyor mu ilk defa duydum Limon kanı sulandıryo diyemi acaba
Pambix Gün aşırı yada haftada en az 3 kez küçük Kırmızı parcari ve küçük havuç veya yarim havucu katı meyve sikacagindan geçir suyunu iç..kani temizler ve değerleri yükseltiyor. Ilk gebeligimde hep böyle yaptım.