Borusesi İyi akşamlar hanımlar buradan çok bilgi aldım bende yardımcı olmak isterim Başakşehir çam sakura da detaylıya girdim bugün memnun kaldım ben sorularınız varsa cevaplaya bildiklerimi cevaplarım
Kubrabas2 Borusesi merhaba muayne olduktan sonra tekrar detayli için randevu aldinizmi yoksa doktor yonlendirmesiyle ayni gun icinde cektirebildiniz mi
zeytinkiz Borusesi ben 16. Nisan için Demet hanıma randevu aldım 19+4 oluyorum. Direk detaylıya alır mı perinatolojiye mi yönlendiriyor.? Yönlendirme yaparsa randevu cok zor ya zamanı gecer 🙄
Borusesi Kubrabas2 merhaba doktor yönlendirmesiyle mhrsden randevu aldım yeşil alan açmıştı doktor 16 haftalık gitmiştim kontrole 20 haftalık detaylı yaptırdım
Borusesi Seyda2434 bana bir tane ultrason kağıdı verdi ve bebegim çok detaylı görünüyordu kafası burnu elleri ayakları
Borusesi zeytinkiz bende Demet hanıma gidiyorum o beni yönlendirmişti Demet hanım yönlendirir zaten siz direk perinotoloji bölümüne gidin oradan da randevu veriliyormuş galiba 15 günde bir MHRS açılıyor
zeytinkiz Borusesi benim suan perinatolojiye randevum acık da direk oraya alayım ozman randevu acılırsa başka gün demet hanıma randevu alayım 🤷
Borusesi zeytinkiz ikisini de iptal etmeyin eğer bulursanız o zaman iptal edersiniz bildirim mesajını açın zaten geldiği gibi buluyorsunuz hızlı davranın benim sabah 11 gibi açıldı
Borusesi Rmeysaik benim ilk 25 dk sürdü bebeğin pozisyonundan dolayı kalbinin odacıklarını görmediler 20 dk yürüdüm hareket ettim sonra tekrar baktılar o da 20 dk sürdü barış beydi doktorun adı
MelekBK Benim detayliya daha çok var ama hastane arıyorum ben de. Muayene olarak da başakşehire mi gidiyorsunuz iyiler mi
Huzurmelegim_28 Borusesi yeşil alan açılmaı şartmı firek randevu alamıyormuyuz kac haftadır randevu yok detaylı için alamıyorum bi türlü özeller çok pahalıı
Borusesi Huzurmelegim_28 evet kadın doğum doktorunun yeşil alan olarak perinotolojiye açması gerekiyor
Babyisot Borusesi Benim doktorum perinatoljiyr açtı bende 20. Haftam olcak şekilde randevum aldım perinatolojiye gidince direk detaylı oluyor değil mi yoksa tekrar yönlendirme mi yapılıyor