dugmeninannesiii Ben sezeryan istediğim için 38+2 de kısmetse oğluşumu kucağıma alacağım. 3-4 gündür sanki dahada ağırlaştım. Arada başım döner gibi oluyor 😏 ayaklarımda ödem olmaya başladı . Sizlerde durum ne ?
Ozsa dugmeninannesiii bende 32 haftaligim akıntı harici bı sıkıntım yok çok şükür benimde sezeryan olcak daha gününü konuşmadık doktorla 37 de alırım dedi erken gelmezse 🥰
2cakir_annesi dugmeninannesiii dugmeninannesiii 3.gebeligim 33.3 um akıntılarım artti. Bazen ağrılı bazen ağrısız kasılmalar ve bel ağrılarım var. Bir de aşırı sıcak basmasi 😑 Normal olacak inşallah bekliyoruz 🤗
Kubra5734 32+4um bel fitigik var bel agrisindan geberiyormm birisi belime sopayla vurss rahatlicam okdr
Ozsa dugmeninannesiii 29 haftalıkken 1500 du ikiz gebelik benimki 😊 haftaya gidecez bakalım kaç olduk 33 haftalıkken bakacak bidaha
ozlmm123 kızlar ben 31+2 deyim ve çatlamalar ve karnimda aşırı kaşıntılarım var. bir de plesentam aşağıda olduğu için göbek bölgesinde toplanıyor çocuk daha çok çatlarım gibi akıl verecek olan var mi