teachervera Kızlar bebek deterjanı olarak ne aldınız ya da alacaksınız? Memnun olanlar yorum yapabilir mi 💐🌼
metehaninannesiii teachervera ben duru granüllü beyaz toz sabun alicam şuan da da evde kullanıyorum beyaz çamaşırlar için ben memnunum kokulu şeyler bebeğe zararli olir diye düşünüyorum
Sseedd10 metehaninannesiii makinede sıkıntı olur diye cekinuyorum top top kaliyomus memnunsunuz yani degilmi ona gore aliyim bende
metehaninannesiii Sseedd10 ben memnunum kuzum benim makine bırakmıyor ama annemde beyaz çamaşırlara kullandığı için onda kalıyor oda sıcak suyla eritiyor canım sıvı haline getiriyor öyle kullanıyor o zaman birşey olmuyor
Berenk teachervera duru granül sabun aldim hepsini yikadim cokta güzel kokusuz çamaşırları da yumuşacık
Gulsahca__ teachervera mühendisinoğlu diye birisi var instagramda o içeriği temiz olan ürünleri paylaşıyor ben de henüz almadım ama orada temiz ürünlerin listesi var bakabilirsiniz
karayakaydan teachervera omo bebek deterjani aldim mis gibi kokuyor ve yumusatici ihtiyaci yok kesinlikle