ZeynepYavuzefe Prensesoykum Mammimammi Şuan hastanedeyim 2.sezeryanım o kadar kötüyüm ki yaZdıklarınjn aynısını yaşıyorum üstelik ne gaz çıkarabildim nede büyük abdesimi yapabildim oysaki ilk sezeryanla kuş gibiydim
Gnys 32. Haftam hastaneye yatırdı doktorum . Suyum normal bebeğin kalp atışları da normal ama 1 haftadır hissedemiyorum oynadığını. Kontrol amaçlı yatırdı doktorum. İnşallah iyidir bebeğim dua edin nolur 🙏🏻🙏🏻
Ozlm35 Gnys canm rabbm bebegni sana bagslasin insallh kac haftalksn ve hicmi hissetmedn yoksa azmi hareketi vardi
Gnys Ozlm35 32. Haftadayım canım hissetmiyorum hiç 10 gün öncesine kadar karnımın oynadığını gözlerimle görüyordum şimdi hiç hareketi yok ama suyu kalp atışları normal.
AysEsila Melikegizay 30 olduk bizde izne ne zaman ayrılıyorsun ben 35 felan düşünüyorum ama yinede nasıl olur kestiremiyorum
Aysenurtsr Gudigudi ben ozelde ogretmenim, ekime kadar devam ediyor sigortam maasim, sonrasinda zaten 2 sene ara vericem, geri donucem okula. Tazminatimi vericekler.
Demir berna0818 32. Haftada genel olarak nst ye almıyor doktorlar.Sizin şikayetiniz mi vardı da aldı peki?
berna0818 Demir bir gece öncesi karnımı çok geniş hissetmiştim gaz vardır dedik ama yine de doktorum tedbirli olmak istemişti o yüzden nstye girdim canım
ozlmmmm 30+4 üm değişik hissediyorum ya hamile gibi değil pek 🙄 Ev taşıyacağım toparlanmaya çalışıyorum onun stresi var baya inşallah bi sıkıntı yaratmaz
Fikriye123 Eymenmoms Aynen öyle canim hayirlisiyla gelir insallah korku heycan hepsi bir arada şimdiden😊🤗🤗
GlsmAksakal Bende 29 Haftalımm kızlar Bel Agrsı ve karın içi ağrılarım çok arttı kızlar siz neler yapıysounz ağrılarınızn azalması için egzersiz yapıyomusunz Hazırlıklara gelmişken yarsıı hazır yarsı değil 🙍
damladerin Melikegizay 31.haftadayim sicaklar bunaltiyor nefesim daraliyor ama idare ediyorum gunler gecmiyor sanki