Mervesafamustafa 30+4 olduk biz ama hicbirsey alamadim herkes durdurdu beni daha erken diye diye hala biseyi yok ortada sadece anne yani besigini aldim aslinda cok hevesliyim bir an önce almak istiyorum cünkü aldikca daha cok mutlu oluyorum ama etrafimdakiler sagolsun hevesim kursagimda kaliyor 😑🙄
MucizemE 32+4 olduk tahmini Doğum 10 ağustos ama sanki benim kızım temmuz sonu gelecek gibi hissediyorum hala makat pozisyonunda 38 haftam plana kadar beklicem dönmesini dönmezse sezeryan olsun diyeceğim bakalım inşalllah döner zamanın da gelir 💕
Melikegizay Ozlemmmmm bunları hiç kafana takıp stres yapma, arkadaşım beşiğini 2 ay sonra aldı ve inan bebiş aylar sonra içine yattı , sen şuan yürüyüşünü yap , duşunu al , hoşuna giden şeyleri yap , makyaj yap 😊 ama bu güzel günlerde lütfen stres yapma 🙏🙏🙏🤗
MeLikeKkbarutu MucizemE Ciğerleri henüz tam gelişmediği için , en az 3 hafta yoğun bakımda kalacak beklşyıruz 😢😢
SyhnHtp Melikegizay amiinn sağol canım. Taşıma şirketi ile anlaşcaz ama yine de gözümde büyüyor resmen :(
Melikegizay deletedmom30 ah canım benim , inşallah sonuna kadar böyle rahat geçer bir an önce sağlıkla kucağına alırsın 🙏🙏
belizdoruk Melikegizay aynen ya az kaldı bakalim ne olacak sende durumlar nasıl hazırlıkların sende ki şikayetler
Melikegizay Zeykem ohhhhhhh süper 🤗 ev temizliğin de de lütfen acele etmeden , ağır şeylerden kaldırmadan yap canım . 😘
Melikegizay Brc32 maşallah canım benim 🤗 ödemlerin için bol bol su içmeye çalış ve gün içerisinde yarım saatlik bi yürüyüş rahatlatır diye düşünüyorum ☺️ Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏
Brc32 Melikegizay hepsini yapıyorum canım ama artık Doğuma kadar idare edeceğim hepimizin kuzucukları sağlıklı sihatli gelsin amin 🙏🏻👼🏻😊
Brc32 Tazeanne1 benimde ilk çok hareketliydi ama iki haftadır gece çok hareketli canım o yüzden çok artık endişelenmiyorum sağlıklı olsunlarda 😊
jrarya Susamtanesii ay inşallah sizinde yetişir bizimde 😣 inanın evde toz almak istemiyo canım nasılsa boya badana orası burası olucak diye. Eşim her hafta bu pazartesi başlicaz diyo daha tık yok ben kendi kendime internette mobilya bakıyorum bana kalsa şuan herşeyi hazırdı ufak tefek detaylarla ilgileniyo olurdum kesin. Allah yardımcımız olsun napalım 🤭
Melikegizay belizdoruk canım benim çok şükür her işimi görebiliyorum daha . Hazırlık olarak daha hiçbirşey yapmadım sayılır .2 hafta sonra izine ayrıldığımda yapmayı planlıyorum ☺️
Hanif Melikegizay 30+3 heyecan her geçen gün artıyor. Çok şükür bir şikayetimiz Yok şuan 🤲🏻❤️ Eşyalarımız tamam sadece kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi kaldı ☺️🌸 insan zaman bian önce geçsin sağ Salim doğsun öpüp koklayayım diyor. Rüyalarım da görüyorum öpüyorum altını değiştiriyorum kokluyorum 🌹🌹💕💕
Melikegizay Hanif ne güzel rüyalar onlar 🤗🤗ben hiç rüyamda görmedim çok merak ediyorum canım 🤗 sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah 🤗🤗
Hanif Melikegizay bende iki kere gördüm canım ilkinde yüzünü görmemiştim sadece kokladım. Bir hafta önce de ilk defa yüzünü gördüm çok güzel bir kızdı 😍😍💕 ama bir türlü ismini görmedim rüyamda 😂 isim seçemeyen biri olaraktan çok isterdim rüyamda ismini göreyim ☺️