Melikegizay Heyecan dorukta . İzine ayrılmama az kaldı 😊 yavaştan hazırlıklara başlıycam , bu arada 29 haftalığız . Sizde durumlar nedir ☺️🌼
Zeynpaysimannesi Melikegizay bende 29+3. Haftalığız, çok zorlanıyorum özellikle göbek altı kasık kısmında ağrılar, eller ayakların şişmesi... alışverişe de devam ediyoruz daha eksiklerimiz var ☺️
Emineslh Melikegizay bende aynı 29 haftaligim bebek arabasını yarın alicam beşiği var annem kaynanam battaniye hastane cıkışları çorap kıyafet banyo seti nevresim müsli bezler gibi şeyler almışlar bende haftaya civilden geri kalan tum zıbın kıyafet biberon gibi şeyler alicam biraz geç kaldim galiba artık çok yoruluyorum karnım ağrıyor ayakta durdukça en geç 34 haftaya kadar herseyini hazirlamam lazım
aesma Melikegizay bende 29 haftalığım hazırlıklar bitti sayılır odası gelecek bu hafta oda hazırlıkları başladı bide bebek arabamız kaldı 😊 ufak tefek eksikler var yine doğuma kadar tamamlarım diye düşünüyorum 💙 çok ağırlaştım bel ağrısı bacak ağrısı falan başladı bende..
Aysenurtsr Melikegizay ben de 30 haftaligim. ogretmen oldugum icin karneleri dagitip ayrildim okuldan iyi denk geldi 🤗 hazirliklarimiz hemen hemen tamam, sadece odasi kaldi oda 2 hafta sonra gelicek. cantami hazirlayip artik son eksiklere bakip beklicem 😊
NobleMom Aysenurtsr İyimi denk geldi 🤔 Aman hocam herkes doğum izninin yaz tatiline gelmesinden şikayet eder ☺️ Sizde tam tersi ☺️
Bimelek Melikegizay 29+5 olduk ve hiç bir hazırlığımız yok. Siz yine iyisiniz kızlar bişeyler halletmişsiniz. Benim ayaklarım ve ellerim şişiyor maalesef sıcaktan mı bilemiyorum. Çabuk yoruluyorum ve belim ağrıyor bu şekilde bakalım nasıl olcak🤔
Emineslh Bimelek sıcaktan ve tansiyondan olabilir bol yürü hareket et bende de çok vardı akşamları yürüyüş yaptım bol su içtim ayaklarım havada dinlendim çok şükür geçti tabi burnum ve ellerim hala şiş o da normalmiş
DerinBaran Melikegizay Melikegizay 32. Haftadayız 🙂👏🙂 cuma günü raporumuzu alıp bizde artık dinlenmeye başlıcaz kızımla 👏rabbim hepimize kolaylık versin 🙏
Obiranne DerinBaran aynıyız bizde paşamla cuma rapor alıp ayrulacağız izne artık işe gitmesi cok zor oluyor ayal şişmeleri gece saat başı wc uykusuzluk bel kasık ağrısı sizinde öyle mi
Bimelek Emineslh erken doğum riskim vardı hep yattım çok şükür 10 gündür artık yürüyorum hemen hemen her akşam yürüyorum doktorum yarım saat-1 saat en fazla dedi bu şekilde bakalım ne kadar inebilecek şişim🙇🏻♀️
Ayten943 Melikegizay 31+1 olduk artık,çok ağırlaşdım ,2 ay da çabuk geçse keşke,rahat uyuyamıyorum...Hayirlisiyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşaAllah❤
Sengulgiller Ayten943 bende 31+5 im cok zor nefes aliyorum surekli soluk solugayim ayrica cok fazla sistim.siz de mi oylesiniz
Saliha0335 Bimelek ne zamana kadar yatarak geçirdin canım ve şuan kaç haftalık oldun riskin geçtimi dedi doktor çok soru sordum ama bende 20haftalık hamileyim ve yatarak geçiriyorum günleri erken doğum düşük tehdidi hepsini yaşadım yaşamaya devam ediyorum ve daha çok yeni yolun yarısındayım zaman geçmiyor sanki😐☹☹
BusraYaman @Melikegizay 31+3 olduk şişkinlik ödem tarzı şeyler yok çok şükür ama biraz ağırlaştım tabi bel ağrım ve kramplarım çok oluyo malesef.
DenizEla Melikegizay Bizde 31 haftalık olduk bu haftaya kadar hiç bişeyim yoktu ama bi anda ağırlastim iyiki alışveriş işini halletmişim sicaklarla başım dertte çok heyecanlıyım bian önce zaman geçsin kucağımıza alalım çok istiyorum vee hamileliğimin başından beri ilk defa bu kadar duygusalım herşeye ağlıyorum 😊
Eymenmoms DenizEla tıpkı ben 31. Haftamdaym kendimi agr hssedyrm bu aralar elim ayagm sisiyor herseye aglamaya basladm dün 3 kez agladm sacma sapan mevzulara 😥 bian önce dogmasi icinde sabirsizlanyorum🤗
Melikegizay DenizEla duygusallaşmaya başladığın anda kendini dışarı at canım , sevdiğin insanlarla vakit geçirmeye çalış , iyi geliyor insana . Ya da eşinle farklı bişeyler yapmaya çalış iyi gelir 🤗
SyhnHtp Melikegizay yarin 31+1 oluyoruz bizde kizimla:) haftaya calisabilir raporu almaya planliyorum, olabildigince ise devam modundayim sonraya aktarmak icin. Insallah hersey planladigim gibi gider :) ustelik ev tasima derdim de var :( 2-3 hafta sonra ev tasiyabiliriz ama kizcemin cogu esyasi hazir bi hastane cantasinin hazirligi var tek tuk alinacak kaldi en azindan o konuda icim rahat :)
Yelizcevik 32 haftayız , ayak şişme problemimiz var, kıyafetlerimiz tamam büyük eşyalarımız kaldı 👶🏼😂
nesly Bende 28+5 haftalığım hemen hemen bitti gibi eksiklerim bu hafta hastane çantamı hazırlayacağım ama bende korku başladı nasıl olacak ? Ne zaman olacak tarzında 😕
Ozlemmmmm Melikegizay 31 haftaligiz acayip agresifim gece uykusu sifir ayaklarim sisti tansiyonum dusuyo sicaklar beni mahvediyo hala besik vs de alamadik 😢
Melikegizay Ozlemmmmm bunları hiç kafana takıp stres yapma, arkadaşım beşiğini 2 ay sonra aldı ve inan bebiş aylar sonra içine yattı , sen şuan yürüyüşünü yap , duşunu al , hoşuna giden şeyleri yap , makyaj yap 😊 ama bu güzel günlerde lütfen stres yapma 🙏🙏🙏🤗
Cisem Nehir35 ahhh ahh o bel ağrısı bendede var yatsam kalkamıyorum otursam hiç rahat değilim ama bunlar geçicek az sabır sonu çok güzel olucak inşallah 😘
Kubra_dmrr Bütün eksiklerimiz nerdeyse tamam ufak tefek seyler kaldı yıkayıp ütüleme çantaya koyma o da biraz erken gibi bu ay bitsin de öyle yapıcam 31+1 oluyoruz bu gece. Uykusuzluk agrılar şişkinlik akla gelen her şey var bekliyoruz heyecanla 🤗
FatmaTknr Ben daha hiçbirşey hazırlayamadım 30+2 olduk ramazanın geçmesini bekledik inşallah haftasonu herşeyi bir günde halletmeyi planlıyorum nasıl halledeceksem🙄