Emel38 Wonderwoman pandemiden dolayı sSK si istenilen sayıda yatmayanlar için belirlenmiş bir tasarı bu..normal çalışıp SSK si yatanlari ilgilendirmiyor..
Ftmasanli Wonderwoman Wonderwoman kısa çalışma ödeneği alanlar da acaba faydalanabilcek mi? Son bi yıl içinde sadece 86günğm var pandemi başlayınca kısa çalışma ödeneği aldım bu ayda son ödeneği çektim 32.haftada da doğum izni raporunu aldım inşallah yasalaşır
Wonderwoman Hellolo heryerde farklı yaziyor belli olmaz o bı geçsin Allah’ın izniyle meclisten ye hiç almamaktan sa az falan idare edeceğiz buna şükür deriz ☺️☺️
Wonderwoman Emel38 eee evet ne demek istediğinizi anlamadim .. biz kço dekileri ilgilendiriyor zaten .. sanırım bu konuya hakim değilsiniz yada sizlik bir durum değil 🤷🤷🤷
Wonderwoman Ftmasanli arkadaşım kısa çalışma ödeneği alanlar için bu sunulan şey zaten yetmiyordu ya bizimkiler pirim gün sayimkz yatmadı ya eksik kaldi için onun için düzenleme yapıldı ☺️☺️ meclis ten gecicek inşallah
umudumsunn Wonderwoman ay inşallah🌸 çok şükür vallahi 1.2 az olsun varsın versinlerde çok sağolll🤲 linki var mı ?
Wonderwoman umudumsunn az da olmayabilir canım karışık orasi ama dediğin gibi az da olsa ona şükür iyi olmuş cimere şikayet etmeniz daha çok sesimiz çıkar. Canım googleye yaz heryerde var zaten meclise sunulan yeni tasari diye çıkar
umudumsunn Wonderwoman hep eski haberler çıkıyor canım müsait olunca atabilir misin bulamadım heyecan yaptım galiba
Wonderwoman umudumsunn https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/son-dakika-ak-parti-den-ekonomiye-iliskin-kanun-teklifi/416109/