melikeyldrm_54 BeyazHanim hayır bişey olmaz ben yasakta kaç kere rahatsızlanıp gittim hamile olduğun için sorun olmaz
Alwayshope BeyazHanim biz her hafta sonu öyle gidiyoruz 😂 polis çeviriyor mesajı gösteriyoruz buyurun geçmiş olsun diyorlar tabi ki gidicez muayenelerimize
Gizoos BeyazHanim canım hiç birşey demiyorlar ben hep akşamları gidiyorum hamileyim doktora gidiyoruz diyorum geç diyo hemen
BeyazHanim Gizoos Ya çok iyi o zaman. İzin kağıdı filan göster demiyor dimi arabayı sağa çektirip. Çünkü vakit yok
BeyazHanim Misto Evettt sancım, zaten bu oladabilirdi hatta şimdide olabilir. Biz hamileler her.an doğurabiliriz:))
[silindi] BeyazHanim yok canım demezler hamilesin doguma gidiyorum desen ne diyecekler buraya mı doguruyum de cevirirlerse 😂
Meryemkale BeyazHanim ben hep yasak günleri gidiyorum hatta eşimde benimle geliyo bugüne kadar bi problem yaşamadık eşim içinde polisi arayıp sormuştuk randevu bilgisi varsa sorun yok demişti bi nevi refakat ettiği için bişey demiyorlar eş içinde
Baloncuk41 Yok sorun olmaz ole sorguya bile cekmiyolar ben daha 2 aylik hamileyken denk gelmisti bizimki esim hamile muayene gidiyoruz dedi msjda vardi dogru duzgun bakmadi bile geçin dedi
Oaxell BeyazHanim sen yine her ihtimale karşı 155 i arayıp yol için izin al ne olur ne olmaz birde huysuz birine denk gelirsen inandırmak zor olur
Umi21 BeyazHanim 112yi arayın durumu anlatın onlar size bi mesaj yolluyor polis durdurursa o mesajı gösterip devam edersiniz