Aysenur_elik4 Kızlar isim düşünüyoruz Ertuğrul mu poyraz mı bide isim önerilerinizi bekliyorum kız erkek farketmez
Msydn6 Aysenur_elik4 İlk oğlumun adı Ertuğrul 🤗💕 şimdi ikinciyi Metehan düşünüyoruz bakalım hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza sizde🌸 cinsiyeti belli değil mi?
Aysenur_elik4 Msydn6 ya ne güzel erkek olursa Ertuğrul koyamyı düşünüyorum kız olursa Umay yok şuan cinsiyet beli değil 😊😊
Margaret Msydn6 tabiki bana göre. Ben cevap veriyosam bana göredir. Zaten SİZCE nasıl diyor . Ananiza sorun bı ona göre nasılmış demiyor .bende bencesini soyluyorum
noktaninannesi Aysenur_elik4 her çocuk tabi ki yaramaz olacak hareketli olacak ama ikisininde annesi sanki adı gibi fazla hareketli diyorlar 😂
melikeyldrm_54 Aysenur_elik4 benim erkek olsaydı Alparslan koyacaktı eşim. Kızımız olcak 34 haftadayız Elizan olcak ismi 🥰 Sizede fikir olsun
Susam1 Aysenur_elik4 bence ikiside güzel değil bu benim fikrim tabi 🤗 bir çok isim var belki bulursun daha güzellerini
almilaumay12 Aysenur_elik4 Kızımın adı Umay şuan hamileyim ve doktorum erkek gibi dedi erkek olursa Göktuğ koyacağız inşallah
Aysenur_elik4 almilaumay12 benim kızım olursa kesinlikle Umay olacak cinsiyet beli olmadığı için erkek Ertuğrul kız Umay