Hulya_sen Hanımlar bugun kontrole gittim bebgim 7 haftalık gözüküyor kalp atışını dinletmedi fakat kalbinin attığını gördük sizce bir sorun yoktur dimi doktorum bi sıkıntı yok dedi
Girlsmomm Hulya_sen o haftalarda zaten ses çok gelmiyor önemli olan atışı görmek Bi dahaki kontrolde çok daha iyi duyarsınız 🙋♀️
BabyYoda Hulya_sen Kalp atışını dinlemek için bebeğe saniyelik bir ısı gönderiyormuş cihaz. Bazı doktorlar küçük haftalarda dinletmiyorlar o yüzden kalp atışını
Hulya_sen Gulce5038 ay inşallah öyledir duyamıyorum suan dedi ama bak kalpi atıyo dedi gerckten de hop hoop birşwy atıyodu umarım bir sıkıntı olmaz
Gulce5038 Hulya_sen 6+4 te kanamayla acillik olduk öylece kalp atısını gördük ekranda pıt pıt pıt alet biraz bozukta dedi o geldi aklıma ondan korkmayın
Hulya_sen Gulce5038 sıan nasılsınız iyisiniz inşallah bu arada birazds olsa içimi rahatlattıgınız için teşekkür ederim🥰
Gulce5038 Hulya_sen benm tüp bebekle gebelik oldu ve su an dolu iğnelerim var dün ilaç alerjisi olustı tekrar acillik olduk basta kahverengi leke kanama korkutuyodu ama kese bebek düzgün dedıkleri için agrım da olmadgından korkmuyoruz
Hulya_sen Gulce5038 kendinize dikkat edin nolur rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun ben daha yeni olmasına rağmn ölüyorım mide bulantısı halsizlik çok yoruldum🥺🥺
Hulya_sen Deniz59 evet bende öyle duymuştm büyük ihtimal ondan dolayıdur zaten doktorda sağlıklı dedi çok şükür🥰
Gulce5038 Hulya_sen tek şükrettiğşm bulantı kusmam olmadı o da Allahın lütfu diyorum 😂 bende hiç belirti yok iğne agrıları yetiyo demekki bana Allah yardım ediyo
Hulya_sen Gulce5038 kıurban olurum ya inşallah o agrıların da tez zamnada diner hepimiz sağlıcakla hayırla alırız inşallah kucaklarımıza onlar bize rabbimden en güzel hediye emanet☺️☺️