Umuhn Arkadaşlar ben 26 haftalık gebeyim Allah izin verirse kızım olucak benim bı sorunum var ben hiç hap yutamiyorum napsam olmuyo doktorum bna omega3 balık yağı vitamini kullan demişti bende aldım ama kokusu o kadar kötü ki icemedim bugün kontrolüm vardı doktorum bna omega3 balık yağı aliyomusun dedi bnde evet dedim tamam dedi devam et dedi ben şimdi napicam aranızda içmeyen oldumu bebeğe birşey olurmu. Bilgi verir misiniz
kubr_pak Umuhn Doktorun iç dediyse kullanmalısın mutlaka yada doktora kullanamadığını söyle. Ben marincap balık yağı kullanıyorum, kokusu ve tadı yok çok rahat içiliyor onu dene bence
Nry0682 Umuhn icemiyosanız haftanın üc günü mutlaka balık yemelisiniz.Benim arkadasımda icemiyodu konusundan balıgı fazlalastır demişti doktoru.
metehaninannesiii Umuhn bende çok zorlanarak iciyorum burnumu tikiyorum bol su şeklinde iciyorum o sekilde yutabiliyorum normalde hap içebilirim ama bu jel olunca tiksindim
melikeyldrm_54 Umuhn bana vermedi doktorum neden vermedi anlamadım konu bile olmadı bebeğin kilosu önde diyemi acaba. Kontrole gidince sorcam çünkü ben balık yemiyorum
idiloska Ocean diye bi marka aldım ben, hatta onun hamileler için özel vitamini de var, kokusuz bi bakın isterseniz.
Baby-yase Ocean plus 1200 mg balık yağını kullanıyorum, koku vs yok. sadece biraz büyük 1200 mg olunca. Bi deneyin isterseniz aynı markanın 500 mglıkta olacak eczacınıza danışın :)
E12345 Canım doktor bana regenesis max önerdi içinde omega 3 var kullanıyorum kaç aydır hap şeklinde koku falan hiç yok