zeyse Halenur-42 aynen canım bende dogum için annemgilin yanına gelecem doktor hastane arıyorum kuzenim tıpta yapmıştı 1 yıl oldu memnundu
1aleyna2 minikturta merhaba ben de hüsnü beye gidiyorum 13 haftalığız ikili tarama testi sizden de istedimi yada yaptırdınız mı
Halenur-42 Rabiasel öyle kuzum doğum önemli ama rutin kontroller çok çok daha önemli Allah muhafaza bir sıkıntı olsa günü geçtikten sonra farkına varılsa hiç bir yararı olmayacak
minikturta 1aleyna2 valla ben 18. Haftamdan beri gidiyorum o testleri memlekette yaptirmistim ama benden sonuçlarını istedi bende burda yok deyince 4lu tarama yaptırdı tekrar değerlerime baktı yeniden inceledi
1aleyna2 minikturta anladım bende ikili tarama testi yaptırdım doktorum istediği için de aslında yaptırmak istemiyordum
Jasmine1_ Selçuk tip Fakültesine gidiyorum bende ordan çoook. memnun kaldım ilk kızım orda doğum yaptım Ayşegül kebabci çok ii bi doktor şimdi tek yumurta ikizi annesi olucam in riskli biraz ama yine oradan gidiyorum randevu sıkıntı oluyor işte
Halenur-42 @Gulsen4224 aişe günenç doğum fiyatı ne kadar canım muayene ücretleri ne kadar veriyorsunuz 😊
Gulsen4224 Halenur-42 balım bugün doğum yaptım 3 biliyordum normal doğum için 2750ödendi bugün çıktım şükürler olsun muayene de 150 veriyorsun bugün için değil normal muayene üçreti🌸ve kesinlikle ayişe hocayı tavsiye ederim çok memnun kaldım
Halenur-42 Gulsen4224 gerçekten çok çok uygun doğum ücreti özel oda da mı kalıyorsunuz şuan doğumdan dolayı rahatlık açısından hep tek kişilik oda istemişimdir çünkü doktorunuz mu girdi doğuma 😊
Gulsen4224 Halenur-42 ewt balım tek kişilikti odam dün doğum yaptım 7 saat sonra çıktım dikiş az olunca çok iyi oluyor ev gibisi olmaz yani ayişe hoca kendi yaptırdı ebeler hep tatlı dille Güler güzleydi hep motive ettiler gerçekten tavsiye ederim yani cnm