GlzM2509 Ruyasusam Çok sağolun bunu bildiğim çok çok iyi oldu orasını da düşünüyordum ama artıkkkkk 🙈🙉🙊 modundayım😂🤗🤷♀️
Ruyasusam GlzM2509 Yani dogumu ben yapmadım ebeler doktorlar falan nasildi yorum yapamam ama personel cok kötüydü. Ablamın yaşından dolayı biraz riskliydi iceri aldılar saatlerce bilgi vermediler. Kapıdaki kadına soruyorum nasil durumu “ohooo herkese tek tek rapor vereceksek işimiz var” dedi. Öğlen girdi dogumhaneye aksam ablam kendine gelince telefonu yanındaydı ben doğurdum diye aradı kendi haber verdi. Biz eniştemle dışarıda 20 kez doğurduk valla…Iyice araştırın geçen yıl şubat ayında oldu virüs falan da yoktu. Hala unutamıyorum o ortamı 😏
Halenur-42 Bende 15 Temmuz belviranlıya gidiyorum 5 buçuk aylığız doktorumdan çok memnunum doğumda nasıl olur bilmiyorum etrafımdan olumlu da olumsuz da dönüşler aldım doğum hakkında şöyle iyi böyle kötü diye ama özele gidip milyarlar vermek istemedim çünkü özelde de memnun olmayan insanlarla karşılaştım kalbimizi temiz tutup bol dua edelim inşallah Allah korkusu olan ebelere denk gelelim 😊
mavi_kus Halenur-42 kime gidiyorsunuz belviranlıda ve mhrs den randevuları kolay bulabiliyor musunuz acaba
Halenur-42 Şehir hastanesinin doğumu nasıl hiç duymadım ama muayene için 2-3 kez gittim hiç birinde memnun kalmadım doktorumdan o yüzden 15 temmuza geçmek zorunda kalmıştım
ekoglu34 Beriliko17 kesinlikle oyle. Umarim sizin de hamilelik sureciniz ve dogumunuz cok guzel gecer, saglikli bir sekilde kavuşursunuz bebeginize. Sevgiler🤗
Zey3400 GlzM2509 ne demek inşallah memnun kalırsınız ve kolay bir doğumunuz olur 🥰 GlzM2509 ne demek rica ederim🤗 Amin cümlemizin inşallah😍💜
Rabiasel Ruyasusam kesinlikle katılıyorum size ben de dün aciline gittim hiç ilgilenmiyorlar hijyen deseniz berbat ötesi imkanım olsa özele giderdim devlet hastanelerinde ki doktorların tavirları hiç hoş değil anca azarliyorlar
Halenur-42 Rabiasel şehir hastanesinde Halime Göktepe ye gitmiştim canım memnun kalmadım yoğunluktan dolayı hastalarıyla pek ilgilenmiyor içeriye girmemle çıkmam bir oluyordu
Halenur-42 mavi_kus Zehra bebek’e gidiyorum canım pek sayılmaz ama mhrs uygulamasını indirdim ordan bildirim geliyor doktorun randevusu açıldığında
Daniay GlzM2509 Ablam Medicana Hastanesinde doğum yapmıştı Dr ise Rengin Hn çok memnun kalmıştı ilgi alaka oldukça iyidi aslında olması gerektiği gibiydi
GlzM2509 Daniay Çok teşekkür ederimm💝💕🤗ALLAH ım gönlünüze göre hayırlı olanı nasip eylesin inşALLAH 🌸☺️😍
Esra_baki Ruyasusam Ben iki sene önce o hastanede doğum yaptım. Doğum odaları tek kisilikti. Lohusa odaları iki kisilikti. Ve benle gayet ilgililerdi. İlginç. Hastane değil de o gün nöbetçi olanlar etkiliyor galiba ben özel gibiydi. .
Ezgifatma2010 Başkent hastanesi prof Emel Ebru özçimen e gidiyorum haftada iki kez çagıırıyor riskli oldugumu için çok ilgileniyor ben konyada bir çok doktora gittim en memnun oldugumu Emel hanımdı yada medicana Sibel hanım var ona gidin o da çok iyi bir doktor
miniko_2308 Ezgifatma2010 merhaba, ben de riskli gruptayım, emel hanıma randevu bulmak aşırı zor, sibel hanıma daha önce gittiniz mi ilgisi nasıl? Ben çok doktora gittim şu ana kadar içime sinen gerçekten ilgili tek doktor bulamadım maalesef.
dondurmalibebegim Beriliko17 al benden de o kadar. Bende Azerle başlamıştım Yaşadıklarnın aynısını bende yaşadım. Gece şiddetli kanamayla gittim ordakiler doktorla iletişime geçti progeston vurdurttu sabah polikinliğe gelmemi söyledi. Gittiğimde hiç ilgilenmedi çatala çıkarıp ultrasonla baktı alel acele ordan sedyeye yine alel acele bi müdahele yani rahatlatıcı anlayışlı bir hali yoktu muayenelerdede böyle soru bile soramıyorsunuz içeriye yakınınızı eşinizi almıyorlar. Hatta bi kaç sorun daha yaşadım ama uzun olur şimdi. Bende medicana nil okura geçtim arkadaşm onda doğum yaptı çok memnundu. Bende gittim 1 kez daha 1 hafta sonra 2. Kontrolüm var bende çok memnun kaldım. Tansiyonu bile kendisi ölçüyor ilgileniyor güleryüzlü. Azer hanım kendini ınstagramda ünlendirmiş ama o haliyle alakası yok. Bende oralardan görüp gitmiştim ama ne umdum ne buldum oldum. Beklentinizi yüksek tutmayın. Rengin hanımıda çok övüyorlar randevu bulsaydım ilk ona giderdim ama çok yoğun.
Beriliko17 dondurmalibebegim evet memnun kalanıda var ama işte bize denk gelmedi sanırım . Rengin hanım da yoğun evet ama içeriye girince o kadar çok sohbet edip rahatlatıyor ki.bide gereksiz şekilde çok cagirmiyor ben 7. Ayimdayim ilk Azer hanıma gittim işte sonra iki kere Rengin hanıma gittim bir kerede detaylıya yonlerdirdi .kısa sürede cagiracaksa da 10 gün içinde çağırıyor tekrar muayene odetmemek için.Telefonunu veriyor sekreteri aracılığıyla iletişime gecebilirsun rahatça.doktor çok önemli yani en hassas dönemimiz bu dönem en rahat nerede hissedeceksek orada olmak çok önemli
Eminos123 GlzM2509 ozelde olaun diyorsaniz medicana rengin karatayli hocayi kesinlikle tavsiye ederim hekimlik bilgisi gebeye saygisi dusunceye saygisi sakinligiyle efsane bi doktor
GlzM2509 Eminos123 Hepiniz çok yardımcı oldunuz gerçekten🙏🏻♥️♥️ ALLAH ım hayırla sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip eylesin Sevdiklerinizle Bir ömür hep Musmutlu olun inşALLAH 💝🥰💕İyi ki varsınız🌸
minikturta GlzM2509 Medicana Hüsnü Beye gidiyorum gayette ilgili ve bilgili bir doktor. Herşeyine detaylıca bakıyor inceliyor bence benim için yeterli birşey fazlasına gerek yok 🥰 hatta hastane de detaylı ultrason yoktu bi ara kendisi bakmıştı detaylıca 🙂
miniko_2308 minikturta ben de hüsnü beye gidiyorum ancak bazen söylediklerini duyamayıp defalarca soruyorum sizde de böyle oluyor mu yoksa sorun bende mi acaba ☺️