Buse-l Merhabalar.suan 7.haftamin içindeyim.kendimi çok kötü hissediyorum.surekli uyku hali yaşıyorum.kafam hep yastıkta bitik hissediyorum .aynı zamanda tanimlayamadigim bir durum daha yaşıyorum tam olarak midem ne bulanıyor ne bulanmiyor .sadece yemek yeme isteğim hiç yok ama çokta açım .1 tane de kızım var bazen onunla zor ilgileniyorum .tek değilimdir bu konuda umarım 😔
Dareyn Buse-l Yaa seni yerimm🥰🤗 Çok normal tabi ki hatta siz tecrübelisiniz ilk yavrunuzdan ama çok normal değerleriniz hormonlarınız değişiyor hali ile 💕
idiloska Buse-l 7-13 hafta arası, korku filmi gibiydim, kusuyorum kafamı kaldıramıyorum, prilamı buldum kendime geldim. Şimdi de siyatikten penguen gibiyim, bi de en ufacık üşümede gaz sancısı oluyor.
Buse-l Dareyn Tecrübe olsada her hamilelik çok farklı 😔 ilkinde sanki yaşadıklarım tam olarak böyle değildi zor hatirliyorum o zamanları .1-2 haftadır kendimi hasta gibi hissediyorum sanki hamilelikten değil gibi düşünüyor insan bazen .karmaşık duygular yani
Nihal42- Bende aynı durumdayım. Aslında benim çok uykum yok ama midem o kadar kötü ki uyumak kaçışım oluyor. Umarım biter
Buse-l gulin-35 eşim bunlarin psikolojik olduğunu söylüyor sanki ilk bunları yaşayan hamile benim gibi 😔
gulin-35 Buse-l yok degıl ya uyumamak ıcın dırenıyodum gozum kapanıyor oturdugum yerde yaslılar gıbı kafam dusuyordu
[silindi] Ay canım aynısıydım 6. 7. Haftada valla şuan o kadar halsiz değilim çünkü karın ağrım bel ağrım bitti ama midem tam gaz devam malesef ki üçüncü dördüncü ayda rahatlıyoruz inşallah 🙏