Seher_94 Kızlar 33+5 haftalığım karnım çok sertleşiyo geriliyor patlıycakmış gibi oluyorum resmen benim gibi yaşayan varmı erken doğum belirtisi olabilirmiii ?
zeynepylmz Seher_94 ben 🤦🏻♀️ 34+5 haftalık hamileyim sabahtan beri karnım aşırı sert ben de çok korkuyorum
Ozlemms35 Seher_94 ben resmen patlıcal gibi oluyorum vajinada da baskı oluyo sanki zonkluyor gibi ödüm kopuyor
Gul2528 Seher_94 bende bugün bir sayfa açmıştım benim de karnımin bir tarafı sivriliyor bebek o taraftaymis gibi iteliyormus gibi oluyor sert oluyor nettede sancı belirtisi olabilir yazıyor sizinde sadece karnınızı her tarafimi sert oluyor yoksa benim gibimi
ecemiko Seher_94 Allah korusun zamanında gelsin minnoşlar 😅 insan korkmuyor değil ama inanın karnımı yarıp çıkacak gibi
Seher_94 Ozlemms35 vajina baskısı bende çoktandır var pantolon giyerken bile ayağımı zor kaldırıyorum da artık alıştık artık onada 😄
Deniz1634 Benim de çok oluyo iki üç gündür de alt tarafa iğneler batıyı gibi birşeyler hissediyorum ara ara. Tırsıyorum açıkçası 36. Hafta olduk.
Seher_94 Gul2528 karnımın her tarafı benim çok geriliyo aşağı baskı yapıyor Heran patlıycakmış gibi oluyom
CigdemSenol Seher_94 Bu konuda bi suru post açıldı hu hafta 🤗 Bebek büyüdükçe alanı daralıyor ve eskisi gibi hareket edemiyor. Özellikle de yemeklerden vs sonra bibyere toplanır cok normal 😍😍
Melekaksuu Benimde 30.haftadan beri aynı durumda doktora söyledim gün içerisinde çok fazla olduğunu net ye basladi normal problem yok dedi