Emineerdem Ftmagull bende öyle yaptım canım YouTube’dan açtım dinledim bebişe dinlettim bi kerede kuranı Kerim’den hoca okurken tek tek takip ettim zaten tecvidli okudukları için yetişebiliyor dinleyebiliyorsun 🤲❤️
Dareyn Ftmagull Tabii kii hatta ben hatim bile dinledim her gün cüz dinledik. Ama Yasin suresi çok önemli ahlaki olarak benim bebek ne zaman yasin suresi dinlesem hemen tepki veriyor🥰Eviniz de de bol bol bakara suresini açın dinleyin 🌸
BirMuallime Ftmagull canım belki biliyorsundur ama bilmeyen varsa diye söylüyorum Meryem süresinden sonra tilavet secdesi yapmak gerekiyormuş unutmayalım 😊
Mayisbali Emineerdem canım ben bazen acıyorum da uzansam sıkıntı olur mu acaba uyurken falan da dinletiyorum yani acaba günah olur mu
MelekBK Evet olur inşallah. Ben de çok yavaş okuyorum, uzun sureler olduğu için sonuna kadar okuyamıyorum. Sadece dinlesen de olur inşallah. Ben hem dinleyip hem Kuran’dan gözümle takip etmeye çalışıyorum
MelekBK cileklidondurma eğer tilavete uygun okunuyorsa , okurken de dinlerken de tesadüf olarak duysan da gerekiyor
BirMuallime cileklidondurma Dinlemek ya da okumak fark etmiyor diye biliyorum canım ben de dinliyorum dinledikten sonra uygun bi zamanda yapmaya çalışıyorum
Nihal42- Ftmagull hamileyken neden bu 2 süre okunmalı ya da dinlenmeli Bilgi verirsen sevinirim ben de okumak isterim
Cigdemmom Ftmagull ben Türkçesini okuyorum ama allah afetsin çok uzun yanlış okuyup yanlış anlamlandırmak yerine dinlesek olur mu bilmiyorum
MelekBK Cigdemmom Eğer okumayı biliyorsan gücün yettiği kadar arapcasini okusan daha iyi olur inşallah. Hem gözünle takip edip hem dinlersen daha kolay okunuyor