Seymatatogluozkin Kızlar selam 23+5 günlüğüm ilk gebeliğim hareket hıssediyorum ama düzensız bı gün çok bi gün az ovuyorum ovuyorum kıpırdamıyor bı ıkı saat sonra kıpırdıyor bugün acıle gıttım endişelendım herhangı bir problem yok dıyor ama işte
Senayyalcin Seymatatogluozkin 23 haftalık bebeğin günlük düzenli hareket etmesini mi bekliyorsunuz gerçekten daha 35 haftalık bebeklerin bile günlük rutini yokken
Emel38 Seymatatogluozkin 29 haftaliğim benimki bir haftadır halsiz bitkin gibi az az kimildiyor.yeri daraldı heralde diyorum. 🙂.. pazartesi kontrol var inşallah düşündüğüm gibidir
Dareyn Seymatatogluozkin 30+3 üm hala hareketleri düzene girmedi ki çiçeğimm biraz fazla panik yapıyor olabilir misin rahat ol lütfen çünkü rahat olmazsan daha çok kötü hissedersin 🥰🌸
Seymatatogluozkin Senayyalcin insan bunları duyunca kendine geliyor kimseye bişi söyleyemiyorsun o yüzden burdaki gebelerle konuşmak bana çok iyi geliyor
gulin-35 Seymatatogluozkin aynıyız senınle gunu gunune benımde oyle oluyor bır gun cok hıssedıyorum bır gun hıx hıssetmıyorum normal dıyokar duzensız hareketler suanda