Silaserra Merhaba arkadaşlar bugün tahmini 7 haftalık olan bebeğimi ultrasonda görmeye gittim hem alttan baktı hemde normal baktı keseyi ve yolk sac gördüğünü söyledi ama bebek yok dedi daha önce başına böyle birşey gelen var mı?
Byby99 Silaserra valla kuzucum belki geç döllenme olmuştur da görememiştir. Bir daha ne zaman çağırdı?
058elf Silaserra geç döllenme olmuş olabilir canım haftaya gittiğinde görürsün ya da 2 hafta sonra git
derindemir Silaserra yanlış bilgilendirmiş olmayayım ama yolk oluştuysa bebekte oluşacak demektir diye duymuştum.geç döllenmedir muhtemelen.bende ilk kontrolde 5 gün geriden geldiğimi öğrenmiştim.öyle bişeyiniz varsa sizinde bebeği görememeniz normal
asliiyorgunn Silaserra canım merhaba ben de öyleydim 1 hafta sonra gittiğimde bebegi de kalp atışını da gördüm. Zaten önce yolk sac oluşuyor sonra bebek oluşuyor korkulacak bir şey yok merak etmee
balarisi06 Silaserra yolk saç varsa bebek vardır bizzat doktorumun dediğini diyorum canım bebek yeni oluşuyordur tekrar gittiğinde muhtemelen görürsün bebişini stres yapma 🥰
Sevv Silaserra bende 7 haftalik gittigimde kese ve yolk var bebek yok dedi.sasirdim.ustelik vajinal usg ile bakmisti.1 hafta sonra tekrar gittim.hem bebek hem de kalp atisi olusmustu.o bir haftada ömrüm den ömür gitmisti.
Bnselz Silaserra canım gec döllenmedir .benimde aynıydı adetime göre 9 haftalıkken kalp sesini duymustuk. 5 haftalıkken yani adete göre 7 oluyo tek kese görünmüştü. Sakın bebek yok alalalıö olaylarına girme. Bazı doktorlar hemen almaya kalkısıyo. Baska doktora görünmeden karar verme bence
Sevv Silaserra amin canim,ama sen hep iyi düşün kendini gereksiz yere üzme. Biz simdi 26 hafta olduk bile cok şükür
Bnselz Silaserra hayır tabikide sadece adet tarihin değişiyor mesela benim 22 haziran dı doktor 2 hafta artı 13 temmuza aldı . Ona göre 40. Haftam 13 14 nisana denk geliyor