Şuana kadar hic girmedim ben giib girmeyen varmı? Normal mi hc blmiyorum .. sezeryan günümüzü aldık acaba o sebeptenmi gerek duymuyor bilemedim
37+0 NST
derinsart 31. Haftada başladık biz ama normalde 33 te başlıcaktı biraz sancım vardı diye 31 de başladı, 33 te girdim şimdi 35 te giricem sonra 36-37-sonra 5 er gün son hafta 2-3 günde bir dedi.
Gizmolata hmm ozaman belkide sancı durumuna göre alıyodur
bana ağrım varmı diye soruyor ama ağrım yok belki de oyuzden sokmuyordur ozaman😕
derinsart Sadece sanciya bakılmıyor ki Nst çok önemli bebek ve siz için özellikle son zamanlarda ,ama 32 den sonra bakması gerek her doktorun, arkadaşımın nst sonucunu beğenmedi direk ameliyata aldılar iyi ki almislar mesela bu durumlar içinde geçerli , gittiğinizde bir sorun olmadı neden hiç istememiş
Gigy alla alla yarın sorayım
hic istemedi bahsetmedide neden cok merak ettm simdi
derinsart yok cnm dün kontrolde sancım yoktu yine bakıldı artık rutin. Bnm arkadaslarım hep 32-33 te başladı
derinsart bizde 32+1 haftalıkken başladık kasılmalarım oluyırdu birde bebegin gelişimi öndeymiş 33+5haftalık çıktı
Gizmolata biz baya geç kaldık ozaman zaten 12 gün sonrada doğum var kısmetse 💆🏻♀️
Ozlem23 bilmiyorımki bebegin konumuda önemlimidir görcez yarın 🤷🏻♀️
Ozlem23 benmde öyle ssaniirim kafasını sordugumda kasıgımda oldugunu söylemişti
derinsart sezeryan sizmi istediniz
Sblglc evet banada nst icin bisi demedi ama herhangi biside aramami istedi gelmemi istedi direk
Yagmurr34 yok kendisi söyledi
sezeryana uygun oldugumu söyledi minyon oldugım için normal doğumu riskli gördü
ama şhsen gönlümden geçende sezeryandı
Gigy evet demekki doğruymuş ozaman benden hic istemedi bahsetmedi de sadece 1 ay önce pembe lekelenmem olmuştu o gün alttan baktı acılman yok dedi 💆🏻♀️ Suyu kontrol ediyo bebegin kalp atışlarnı bide baya sorguluyo şöyle ağrım varmı böle seyelr oluyomu diye soruyo heralde belirtiye göre ve gidişta göre değerlendiriyo