Hatice005 21 haftalik gebeyim normalde hareketlerini hissedetdim bugun hissetmiyorum sizce korkmalimiyim
Melikekpln Hatice005 canim bu haftalarda cok düzensiz benimde öyle 24+4 m bi oynuyor bir oynamiyor 28 haftaya kadar büyüdükçe duzene girer
BurcuLice Hatice005 minimalda olsa haraket ediyorsa bence sorun yok bizde 34 haftalığız çok minimal bazen gümbür gümbür değişiyor yani önemli olan haraket etmesi stres yapma endişelenme takip et
Hatice005 Asyakuzusu umarim oyledir ya agrim yada kan durumu olmadi ama ynede ya bisi olduysa diyorum
Hatice005 Asyakuzusu bugun yogun bi gunde gecirmedim normal temizlik isleri oldu dun ama bugun olmadi
nntok BurcuLice ya ben bi şey sormak istiyorum 20. Haftamdaym bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama acaba diyorum bagırsak hareketlerimi bunu nasıl ayırt edebilirim hareket ettiği yer göbeğimin altı yardımcı olabilir misiniz:)
BurcuLice nntok şöyle yap canım yemek yedikten miden çok dolu olmasın ama 35 40 dakika sonra tarlı birşeyler atıştır ve sol tarafına yat elini koy yine ben öyle yapıyordum belki işe yarar ☺️