Ozlemaltuntast Dün ilk muayenemizde doktor önce küçük bir kese gördü sonra başka büyük kese gördü bu sağlıklı kese dedi bu ikiz mi acaba dedi sonra ailemizde ikiz olup olmadığını sordu ailemizde ikiz olan yok kanama gibi bir şey desem kanama gibi de görünmüyor dedi ama ultasonda bariz belli iki tane kese olduğu 10 gün sonra kalp atışı dinleyeceğiz var mı böyle bir şey yaşayan ikiz mi degil mi anlayamadık 🙄
Sevdalianne Ozlemaltuntast ben 5 haftalik gittigimde tek keseydi 7+1 de cift kese cift bebekti ve kalp seslerini dinlemiştik 10 gun sonra gittiginizde kesin sonuç alırsınız 7 8 haftadan sonra netleşiyor cift olduğu
Gamzelim12 Ozlemaltuntast 5 haftalıklen iki keseydı tabi doktor kesin bişe diyemedi kalp atışlarını duyana kadar 7 cı haftada iki kesede kalp atısı vardı
melekanesi Ozlemaltuntast benimde aynı. 5+1 de gittiğimde iki kese gördü doktor. 5 Nisan’da kalp atışı için gideceğiz. İnşallah ikizlerimiz olur.
bademsekeri42 Ozlemaltuntast Kalp atışı için gittiğimde ikinci bi kese görünüyo gibi dedi ama emin değilim ondan kalp atışı gelmiyo dedi 7. Haftamızdı 12 de ikili test için gittiğimizde kaybolmuştu ya kanama yada boş kese dedi doktor
Ozlemaltuntast melekanesi 2 kese içinde sağlıklı dedi mi peki bizimkine büyük olan sağlıklı kese haftasıyla uyumlu dedi ama küçük olan bir şey söyleyemedi
melekanesi Ozlemaltuntast yok canım öyle birşey söylemedi. İkiz dedi sadece. 2 gün sonra devlette muayene oldum. Tek kese dedi. Bakalım pazartesi günü öğreneceğiz.
GulcanDongel Benimde 5 haftalıkken gittiğim de iki kese vardı netlesmisti hatta, ama 6+5ken yoğun kanama sonucu biri düştü, diğeri yaşıyo çok şükür.
Gezgin_annee Ozlemaltuntast Biz ilk gittiğimizde 1 kese görünmüştü kalp atışı için gittiğimizde bize süpriz yaptı ikincisi “doktor kanama alanı diye düşünmüştü kanamam olduğu için ” hakkında hayırlısı ❤️
melekanesi Ozlemaltuntast bugün gittim canım. Çok şükür. Gördük ve az da olsa kalp atışlarını dinledik. 2 hafta sonra kontrolümüz var.