ErdemirinAnnesi Nuray11 bende öyle düşündüm yanında misafir vardı su içtiğimi gördü dediki niye bu kadar içiyorsun zararlı deyince endişelendim
Nuray11 ErdemirinAnnesi hamile kalmadan öncede çok içiyodum hala çok içiyorum enson doktora gittiğimdede bebeğin suyu gayet güzel demişti haftaya bida kontrolüm var
ErdemirinAnnesi Mlkrfk annemle konuştum kupkuru oluyo dudaklarım bile çatlıyo dedim şeker olabilir mi dedi ama ben şeker tahlili yaptırmadım 19 haftalık hamileyim sormadılarda bana şeker var mı diye ama yaptırcam mutlaka
Mlkrfk ErdemirinAnnesi DAha varmış şeker yükleme haftanıza ama sağlık ocağından falan da yaptırabilirsiniz bi ölçüm ya da doktorunuza konuşup ondan isteyin
Eegurefeoglu ErdemirinAnnesi ben de aynı şekildeyim ama herhangi bir zararı yok aksine faydalı vücudunu nemlendiriyor günde 15361 defa tuvalete çıktığımız için dehidrasyon yaşamamızı önlüyor içiniz rahat olsun yani :)
ErdemirinAnnesi Eegurefeoglu bilmiyorum valla aşırı çıkıyorum toalete ama zararlı deyince endişelendim
ErdemirinAnnesi sevdegnky aynen ben gece bile 1 litre suyu bitiriyorum dolduruyorum geri yatıyorum düşünün yarım saat içmesem kupkuru oluyo dudaklarım ağzım şeker yaptrcam mutlaka aklımda kalp ritmim bile değişti korktum doktoruma salı günü konuşucam
ErdemirinAnnesi NurCeren00 bende ilklerde hep serumla geçti kaç haftam hayla evimde değilim kayınvalidem bakıyo zor geçiyo benim hemde çok zor
miskokulum1 ErdemirinAnnesi çok su içmek zararlı değil ama altında şeker gibi birçok rahatsızlık yatıyo olabilir
Mlkrfk ErdemirinAnnesi everir ilk önce aç ölçüm yapılıyor. Sonra da tok ölçüm yapılıyor ikisi arasındaki farkı anlayabilmek için ama dahiliye bölümüne gittiğinizde aç olarak gidin tahlil yaparlar kandaki şeker oranınızı ortalama olarak çıkartıyorlar zaten inşallah çıkmaz ama önleminizi alın 🙏
Eegurefeoglu ErdemirinAnnesi yok yok endişe etmeyin bende günde 10 kere nerdeyse 1 litrelik şişe dolduruyorum ama sanmıyorum sorun olacağını 10 katı sıvı harcıyoruz çünkü gün içinde
Mlk8 ErdemirinAnnesi fazlası evet zarar su zehirlenmesi diye bisey var ama bünyeye göre miktar değişir.devamli bu sekilde oranlarda içiyorsanız bisey olacağını sanmıyorum
Zehraaa98 ErdemirinAnnesi benım kadar olamaz her gün 1,5 litrelik şişeden 4 tane bitiriyorum özellikle gece 2 tanesı gıdıyor 😂 agızd akuruluk oluyor benım en basta su fazlalıgı vardı bebegımde ama sımdı normale dondu sukur 29 haftalıgım
Mlk8 ErdemirinAnnesi hamile olunca insan tedirgin oluyor haklısınız siz yine de bir doktorunuza danisin isterseniz içiniz rahat etsin
pinar92_ ErdemirinAnnesi 3 litreyi geçme demişti doktorum. Sizde kendi doktorunuza danışın isterseniz her gebelik farklı sonuçta🤷🏻♀️