Dilangocerr Merhaba sorum tecrübeli annelere ben lohusa gecelik ve önden düğmeli bir pijama takımı almayı düşünüyorum ama geçenlerde alış veriş yaparken aklıma takılan hastaneden eve gelirken ne giyeceğim oldu 😂 sizler neler giymiştiniz aldığınız lohusa takımıyla mı çıktınız hastaneden
Elfffcnnn28 Dilangocerr ben ilkinde eşofman götürmüştüm yine eşofman koydum çantaya neyle rahat edeceksen
34_21_23 Dilangocerr eşofman takımı vs uygun ve rahat oluyor. Ben 2 dk da evde olacağım için pekte önemsemiyorum evden birşeyler ayarlarım 😀
Kayasbht Dilangocerr bende şeyi merak ediyorum 😃 hastane de pijama takımı alacağım rahat olur diye ama bu sefer de acaba normal Doğum olursa bana ameliyat elbisesi giydirmek yerine kendi pijamalarımla indirirler mi Doğuma bilgisi olan var mu ? Eğer öyle olursa elbise daha mantıklı olur
132025 Kayasbht ne pijaması sancı çekerken zaten komple soyup hastanedeki önlüklersen giydiriyolar doğumdan sonra pijama giyebiliyosun
Busehnm Kayasbht hastaneye girişiniz yapıldığı gibi hastane kiyafeti giydiriyorlar dogum sekliniz önemli değil
Oozgn Kayasbht ayy o konu benim için tam bir rezillikti. Bende hep alt üst takım aldım boydan gecelik almadım hastane veriyor kıyafet diye. 6 yıl önce ishalden devlet acile gittim meğerse doğum başlamış apar topar beni doğum katına götürdüler bende tişört ve bol paça eşofman 🤣 eşimi göndermişler gecelik al diye eşim geleseye ben çocuğu doğurdum kıyafet vermediler Sünni ağrıyı eşofmanla çektim sonra eşofmanı çıkardım mecburen o günü hatırlamak istemiyorum
Ikrnur Kayasbht evet devlette elbise istiyorlar ameliyat elbisesi gitmiyorsun sonuçta normal doğum yani annenin elbisesini de getirin dıyolar ilk doğumda öyleydi yine elbise koydum yani en azından bizim burda öyle diğer iller deki devlet nasıl bilmiyorum
132025 Dilangocerr ben pijamalarla çıkmıştım😂 zaten arabaya binip direk evde iniyosun o yüzden bişeye ihtiyaç duymamıştım
Kayasbht 132025 işte ameliyat elbisesi giydirmeyip kendi geceliğinle indirenler de olmuş hangi hastane bilmiyorum ama ben devlete gidiyorum devlet yapar mı acaba böyle bir şey
Kayasbht Busehnm ameliyat önlüğü şeklinde dimi ? Evet bende öyle biliyordum ama böyle yapan hastaneyi de duydum o yüzden pijama zor olur bir de gecelik mi alsam diye düşünmeye başladım
132025 Kayasbht İlk defa duydum böyle bişey hiç görmedim duymadım elbiseyle alanı alacaklarınıda sanmıyorum
Busehnm Kayasbht gecelik dogumdan sonra rahat etmeniz için daha mantıklı, pijama altı zorlayabiliyormus arkadaşlarım hep öyle söylediler ben de gecelik aldim
Kayasbht Oozgn hadi ya 6 yıl önce mi oldu bu olay ? Ameliyat önlüğü neden giydirmediler fırsat mı olmadı 😃
Esekoldurengunes Eşofman takımı ile çıkmayı düşünüyorum. Pijama veya lohusa takımı ile benim çıkmam mümkün değil. Askeri lojmanda oturuyoruz, herkes birbirini tanıyor. Ele güne karşı ayıp olur öyle bence 😄
Sulegorkemakyol Dilangocerr ben kızımda pijima takımıyla çıkmak zorunda kalmıştım hastaneye giderken giydiğim kıyafetleri çıkarken giyicektim ama sonrasında aşırı bir ödem oluştu pantolunum ( hamile ) paçasından ayaklarım geçmediği için