Gzde2410 Aleyna_Muzaffer bende bugun randevu aldım sız Ayse ÖZge savklıya mı gıtmıstınız nasıldı ben ona aldım bugun
Aleyna_Muzaffer Gzde2410 evet çok güzel bir doktor ilgisi baya var stajerindede çok memnun kaldım . Hangi gün randevu aldınız gittiniz zaman doktora sorarmisiniz burda muane oldum doğumum bu hastanede olabilirmi diye … Ben heyecandan onu sormayi unuttum
Gzde2410 Aleyna_Muzaffer canım demet acara alacaktım bulamamıştım sımdık buldum degıstırdım gerı demet hanıma aldım ayın 7 sıne gıdecem ne sormamı ıstersın canım muane olmasan bıle Doğum yapabılırsın devlet hastanesı gerı cevırmezlerkı
Aleyna_Muzaffer Gzde2410 bende ilk demet hanimdan almıştım sonra iptal edildi randevum o yüzden Ayşe hanıma aldım ama oda güzel iyi doktor yani … Nst bağlandığım zaman bile baya ilgi gösterdiler yani kan testi idrar tansiyon ölçümü falan … O hastanede kayıdın olmadan doğum yapmıyorlar mış herkes oyle diyor çünkü baya kalabalık doğum bölümü ondan ben son muaneme o hastaneyi aldım çünkü özel hastane baya uçmuş 4 5 milyar bi doğum yazık paraya yani
findikkurdu2 Ozlemtpl ayca hanımdan memnunmusunuz, yapı olarak sevimli ve tatlı bir kadın fakat hekimlğini beğenmiyorum bu arada 8 Ayda 3 kere muayene oldum, kendisi böyle uygun gördüğü için. O sebeple özel+devlet takipliyim
Ozlemtpl findikkurdu2 valla canım ben düzenli her ay gidiyorum suanlik sorunumuz yok memnunum yani ilgili alakalı sorduğum soruya cevap alabiliyorum benim için en önemlisi de bu zaten. Sadece ultrasonla bakımı çok kısa sürüyor okadar.
Gzde2410 Aleyna_Muzaffer anladım canım eger ben gidene kadar doğurmazsan sorup yazarım Doğum yapıncada yazarmısınn nasıl olduğunu baya cok orayı. Tercıh eden kalabalık olmasına sasırmadım 😊 gerçekten özeller cok pahalı yazık o paralara
Aleyna_Muzaffer Gzde2410 inşallah canım sağ salim dogsunlarda ha özelde yapmışım ha devlette …. İlk çocuğumu özelde yaptım yaptıkları biseyde yok yani her şeyi sen kendin yapiyorsun … Yazarım tabikide . Suanda ben 37+4 üm acaba ne zaman doğar bende sabırsızlanıyorum kız bebekler 38 haftada doğuyor Muş doğru mu acaba
Aleyna_Muzaffer Gzde2410 doğumum dün öğlen 1.30 da gerçekleşti cok kolay bir doğumda 3 dakika sürdü ama sancım çoktu kız bebek hem kaşığa hem bele vuruyor ya ama hastane on numara gerçekten gelen giden kim varsa ilgisi çok temizlikçi ablalar bile seninle sohbet muhabbet ediyor bebeği ayrı ayrı yerlere götürüyorlar muane için çok süper hastane adnan bey doğumumu yaptırdı cok anlayışlı iyi bir doktor hastane yemeği de güzel 😋😋
Gzde2410 Aleyna_Muzaffer aynen canım bende ılk Doğumu özelde yaptım bütün sancıları bız cekıyoruz sızınde ılk erkektı sanırım kız çocuklarıda artık geç gelenler var ınsallah cok bekletmez zamanında gelır canım
Gzde2410 Aleyna_Muzaffer ayy canım aklımdaydın cok sevındım senın adına gözün aydın saglıkla büyüt canım ınsallah benımkıde kolay geçer sancı cektıgın oda da Doğum yaotın demı bıde tek kısılık odada mı kalıyorsun
Gzde2410 Aleyna_Muzaffer sen yazmıştın kız çocukları 38 de doğuyormuş dıye sanırım tam 38 de doğurdun 😊 bebegı güzel temızlıyorlarmı canımm bıde Doğumu kolaylaştırmak ıcın ekstra bır sey yaptın mı
Aleyna_Muzaffer Gzde2410 evet canım odalar tek kişilik hemşireler ebeler stajerler çok iyi davranıyorlar evet çatal da muane oldum hemen nst ye bağlandım serum falan oldu sancımı o odada çektim doğum başlayınca doktorlar geldi başımda 12 kişi falan vardı yani hemşire stajer doktor asistan ne ararsan ilgilendiler baya doğumum oldu bebeği hemen muane ettiler korona testi yaptılar sonra kulak işitme testine falan götürdüler sonra üst kata lohusa katına çıktık 1 gece kaldım ertesi gün saat 6da taburcu oldum
Aleyna_Muzaffer Gzde2410 son 2 ayın kalasıya hurma ye canım her gün 3 tane yiyordum ben … Birde bol.bol yürüyüş yap en son olarak gününe 15 20 gün kalasıya eşinle ilişkini sıklaştır rahmi yumuşatıyor … Ben hastaneye sabah 6 da gittim sancım başladı suyum geldi nişanım geldi sonra gittiğimde 6 cm açıktı rahmim zaten cnm
Gzde2410 Aleyna_Muzaffer ayy cok kışı varmış ya bu kadar kısıyle dogurmakta zor olur ya ne bılım ınsan cekınıyor falan kesın ben kasarım kendımı o kadar ınsanla 😊 ısıtme testını falan hemen yapmalarıda ıyıymıs tekrar ugrasmıyorsun sagolasın canım tavsıylerın ıcın bende denıycem günüm gelınce eşın kalamadı demı yanında sadece 15 dk mı gorebılıyor sadece
Gzde2410 Aleyna_Muzaffer bıde canm evde hıc sancı cektınmı yoksa oraya gıttın sunı sancıyla mı basladı sancıların
Aleyna_Muzaffer Gzde2410 ben gece sancım geldi sabah kaldım peçete de kan gördüm sonra istemsizce kesik kesik suyum geldi gittim eşimi kaldırdım sabah 7 de hastaneye gittik muane falan nst diğerkiler testler derken saat 12 oldu doğum odasına çıkarıldım 1 de sancılarım baya çoğaldı 1.30 da doğumum gerçekleşti suni sancı hiç vermediler kendi sancım yetiyordu zaten ama şunu anladım kız bebeklerin sancısı aşırı kötü oluyor öldüm öldüm dirildim odada yani hem belime hem kasığıma vuruyordu kusmam geliyordu ama her acılı bir şeyin guzel sonu varmış kucağına bebeğini aldıktan sonra herşeyi unutuyorsun sadece o bebek yetiyor zaten sana ❤️🙏