Aleyna_Muzaffer Fatosdvrc Acaba devlette yapıyoruz ya doğumu para falan ödüyormuyuz şuan ben yeşilkartlıyım para alırlarmı yada almıyorlarmı bilginiz varmı
Ceydat Aynur-13 memnunsanız devam edin zaten doğuma aşamasında ebeler ve hemşireler yardımcı oluyor açılma olup bebek geleceğinde doktorlar geliyor
Ozlemtpl Dilarasaban ben 23 haftalık gebeyim canım detaylı ultrason tuzla devlette yapılmadığı için ben geçen ay kartala gittim bidahaki ay yine gel dediler bende randevu bulamadigim için ümraniye devlete gittim kıziminda rahatsizligindan dolayı ümraniye ye takipli ondan dolayı bende bi seferliğine ümraniye ye gittim yoksa aylık kontrollerini tuzla devlete gidiyorum evimin hemen yani olduğu için doğumuda burda istiyorum ama nasil olur bilemiyorum.
findikkurdu2 Ozlemtpl ayca hanımdan memnunmusunuz, yapı olarak sevimli ve tatlı bir kadın fakat hekimlğini beğenmiyorum bu arada 8 Ayda 3 kere muayene oldum, kendisi böyle uygun gördüğü için. O sebeple özel+devlet takipliyim
Ceydat Aynur-13 tekli odamı değil mi bilmiyorum onu sormadım ama istediğimiz biri kalıyor eş anne farketmez
Elyasa2013_ Ozlemtpl Merhaba, bende Kartal da oturuyorum, Tuzla devlet hastanesi hangi doktora gidiyorsunuz?Ben daha önce hiç gitmedigim için bilemiyorum.
Ceydat Aynur-13 rica ederim doğum yaptıktan sonra nasıl davranışı neler oldu detaylı şekilde yazarım inşallah. Allah hepimize kolay sağlıklı doğum yapmak nasip etsin 🤲
Elyasa2013_ Ceydat Merhaba, hangi doktora gidiyorsunuz , ismini yazarımızın , bende doktor araştırma dayım
Aynur-13 Asdf1233 merhaba ne zaman doğum yaptınız ve doktorunuz kimdi ebeler mi dogurtuyor normal doğumda yoksa doktorda doguma giriyor mu birde eşler refakatçi olarak kalabiliyor mu
Asdf1233 Aynur-13 merhaba 8 martta doğum yaptım sezaryen oldu kontrole gittiğim doktor tesadüfen ameliyatıma denk geldi eşler refakatçi olarak alınmıyor sadece bir bayan refakatçi alıyorlar o kadar başka kimse alınmıyor
Asdf1233 Aynur-13 hayır erkek refakatçi almıyorlar bayan olacak ister tek kişilik olsun ister çift kişilik