Beyzan mom130 benim adetten bir kaç gün önce 13 çikti. Sizinki beşten büyük çıkmaz gibi ama inşallah en kısa zamanda hayırlı haber alırsınız 😍
Sevgikaya1525 Elifdikel bence çıkar çnkü benimde çıkmıştı hatta idrar kitinde bille silik çkmıştı adetime 3 gün kala
Beyzan Sevgikaya1525 adete 3 gün kala demek 2 haftalık değil 3+4 olur ama o nedenle çıkmaz bence bu arkadaşın ki.
Elifdikel Sevgikaya1525 bende 31 le öğrenmiştim gebeliğimi adetime 5 gün vardı tam 3 haftalıkti bana erken gibi geldi regliden 2 hafta sonra çıkmaz ama yumurtlamadan 2 hafta sonra çıkabilir
Sevgikaya1525 Beyzan cnm bilmiyorum da ben adete 2 gün kala kan verdim 67 çıktı betam doktor bana 2 haftalık dedi
Sureyya1 mom130 biraz erken olmus cikmayabilir dusuk cikarsa umutsuzluga dusmeyin biraz daha vekleyip oyle deneyin adete iki gun kala falan
Maria9 Zannetmiyorum adetime 10 gün kala bile çıkmamıştı adet günü 3000lerdeydi. 3 haftalıktan önce çıkmayabilir yani yine de sadece tahmin bunlar uzmanlarımız daha iyi bilir 🙏🥰
iremyasar mom130 beta değerinde çıkması için döllenmeden en az 9-10 gün geçmiş olması gerekiyor. Bende adetime 5 gün hala idrar da erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı, beta verdiğimde de değerim 20 çıkmıştı. Hakkınızda hayırlısı😇
Elifdikel mom130 Muhtemelen reglinize daha vardır hamileyseniz yükselebilir umudunuzu yitirmeyin bu ay olmazsa bir dahaki ay inşallah